Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co jest bardziej efektowne do treningu aima.

Fajny2812

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

Mam pytanie odnośnie aima. Otóż jestem mg2 i jak widzę jak niektórzy strzelają to sam w siebie nie wierzę jaką kupą jestem. Mam pytanie odnośnie treningu aima, co jest bardziej efektowne. Mapy typu aim training czy deathmatche only hs?

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

Efektywne... Polecam freeforall, nasza ręka cały czas jest w ruchu, nigdy nie spoczywa, najlepiej zapamiętuje ruchy. Dynamika i szybkość akcji bardzo dobrze wpływa na pamięć mięśniową. Osobiście staram się robić ok 200 killi (mógłbym więcej, ale mi się nie chce) przed normalnym graniem. Na lem+ jest opór. 

Opublikowano

warsztat - mapy aim, 45 minut codziennie przez 2 tygodnie - różnica gigantyczna, kiedyś trenowałem, póki co nie potrzebuję 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Te dwa typy serwerów co wymieniłeś powyżej praktycznie niczym się nie różnią w trenowaniu twojego Aim'a/movement'u etc.

Polecałbym również mape do kontroli full Auto, która znajduje się w Warsztacie Steam.

Opublikowano

Sewery deathmatch only HeadShoot.

Tylko musisz być wytrwałym, bo tam można spotkać Pashe, f0rest'a, get_righta i inne gwiazdy, które sypią takie banie, że możesz się rozczarować.­

Opublikowano

Sewery deathmatch only HeadShoot.

Tylko musisz być wytrwałym, bo tam można spotkać Pashe, f0rest'a, get_righta i inne gwiazdy, które sypią takie banie, że możesz się rozczarować.­

mozesz podac ip ;d?

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...