Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klikacz pet

OsiekxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

slyszalem że jest klikacz który klika na minimape, statek lata a pet zbiera skrzynki, to prawda ? słyszałem że coś na taski, działał by ten klikasz na vps ?

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego... Jak na vps? Popraw swoją wypowiedź bo jest nieczytelna...

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

ps wirtualna maszyna, myślałem że jest coś takiego, bo na zwyklych botach boję się latac nie chcę wyłapać bana :/

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Prędzej tego bana wyłapiesz tym czymś niż jakimś botem :) Co do tematu to da się robić makra (czyli te taski) w programach do automatyzacji klikania myszą, ale to jest jak dla mnie bezcelowe. Za pomocą takiego makra będziesz latał statkiem zawsze takie same pętle, a to nie jest choć trochę zbliżone do normalnego zachowania. Boty latają inaczej :)

PS: Używanie makr też jest zabronione w grze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...