Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót na PL?

wiesiekex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, tak sobie dziś pomyślałem, że popykałbym w metka.

Mam na jednym z serwerów, chyba Tortuga surke 42-45lv z bojem, mistyczną +9, fms +9 itp i do tego buff na innym koncie x2 m.

Opłaca się wrócić na PL'a? Jak można teraz szybko zarobić? Stare sposoby nadal się nadają takie jak bicie metków 45/55, dropienie ząbków na bo? Dużo ludzi na nich siedzi?

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Na zabardzo ponieważ świeci pustkami ;x

Nie wiem po co pisać o czymś, nie mając o tym jakiegokolwiek pojęcia.

Bujda na kółkach, moim zdaniem jest o wiele więcej ludzi na H1 niż było kiedyś(Tortuga).

W M2 przeważnie spoty są zajęte, ale nie ma tak że na każdym CH, zawsze znajdzie się jakieś wolne.

Moim zdaniem jeśli masz chęci to śmiało graj, tym bardziej, że już masz praktycznie gotowizne.

Ceny na Tortudze są małe, naprawdę za 100kk można kupić dobre eq +9 na 30 lvl każdej klasy.

Teraz do zarobku doszła alchemia na której zbija sie dużo yang.

Co tu więcej opowiadać, ja zapraszam na serwer, sam się przekonaj! ;)

Opublikowano

Jest dużo sposobów na zarobek jednym z lepszych jest alchemia, dropisz odłamki tym surką tylko pamietaj nie oddawaj wszystkich bo Ci nie będą lecieć i oddawaj na jakis kontach 30 lvl czy coś, więcej CI nie powiem dawno nie gralem na pl :).

Opublikowano

Jak zarobić na alchemii? Chodzi o przetapianie rud?

Nie, nie. Chodzi o alchemie smoka.

A to przykład jednego ze słabszych kamieni, słabe bony i ogółem. Legendarne chodzą po 300-500kk i38vnj.jpg

Tyle osób na serwie jest teraz. Miejmy na uwadze, że nadchodzą wakacje więc graczy przybędzie.

7fhnw4.jpg

Opublikowano

Fajnie, po patchach, mało ludzi, wiem bo grałem. 

Ryby, górnictwo 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Mało ludzi? W jinno duzooo na tortudze ch1.

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Z innych serwerów polecam World of Metin2 ( prywatny globalny serwer stworzony przez z jednego z założycieli metin2.sg ) .
Codziennie można dostać 3 sm za głosowanie  , tani itemshop ( jak na plny ) , jednak mała ilość polaków i około 1,5k -2k dziennie online

xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj rzadkością jest powrót na PLa. Wszelkie privy są juz owiele bardziej popularne. Jednakże. Jeżeli posiadasz dobre eq, i np. fmsa z dorymi sr, czy też um, to powrót jest jak najbardziej opłacalny.

lil-pump-gif-4.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...