Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest taka gra która spełnia moje wymagania?

James1919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam gry samochodowej w której będzie dużo samochodów, mogą być także motory, głównym wymogiem jest otwarty świat ponieważ nie lubię jak cały czas muszę jeździć w wyścigach i zgrzewać się żeby być pierwszy lub osiągnąć odpowiedni czas! Realistyczne dźwięki samochodów. No głównie chcę pojeździć jakimiś fajnymi furkami gdzie będę chciał i czym będę chciał. Coś jak Test Drive Unlimited 1 i 2 a no i jakaś ogarnięta realistyczna grafika z dobrymi modelami

Znajdzie się coś? 

Cześć...

Opublikowano

Dziękuje, obczaję każdy tytuł, aczkolwiek każda kolejna propozycja mile widziana :D 

A jeszcze zapytam o The Crew, tylko mi się wydaje że to bardziej taka ścianka typu NSF ale może niech wypowie się ktoś bardziej obeznany! 

Cześć...

Opublikowano

Dziękuje, obczaję każdy tytuł, aczkolwiek każda kolejna propozycja mile widziana :D

A jeszcze zapytam o The Crew, tylko mi się wydaje że to bardziej taka ścianka typu NSF ale może niech wypowie się ktoś bardziej obeznany! 

Akurat The Crew zdecydowanie bardziej przypomina TDU ze względu na duży otwarty świat.

TC ma swoje duże wady, ale według mnie każdy, kto uwielbia rozgrywkę rodem z TDU powinien sprawdzić tą grę.

Tym bardziej, że zapowiedziano już duże rozszerzenie, wraz z którym grafika gry zostanie znacznie poprawiona, a co może za tym iść, również mechanika i model jazdy mogą ulec poprawie.

Opublikowano

@Flinn

Tak się zastanawiałem nad The Crew a jeszcze teraz na steam jest za 24 Euro więc nie musiał bym kupować na jakichś pośrednich stronach bo na to samo wychodzi :P 

A mógłbyś przedstawić te wady bo mnie zaciekawiłeś :D

Cześć...

Opublikowano

Wady ?

-Często nierówny system PVP (masz Brąz 1 a dobiera Ci platyny)

-Nieco przestarzała grafika

-Zbugowana kamera podczas wjeżdżania w gracza podczas PVP.

Więcej nie zauważyłem.

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...