Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam opinii] Gametris.com

M4sha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

maszyny w hosteam oraz ovh.

Tanio

Support przychodzi do Ciebie na ts3 i pomaga.

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

dla ovh nie było, ale dla serwerów w lokalizacji PL(hosteam) to tak

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

• 1 miesiąc temu...
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Korzystam z ich usług i mogę go w pełni polecić Pan Grzegorz z Supportu jest obeznany i szybko reaguje na tickety. I w razie problemów jest wbić na TS3 i udzielic pomocy.

Opublikowano

Nie polecam!

Z firmy stali sie krzakiem:

Gametris Nazar Pawletko
Haharina St 1
45-400 Novovolyns`k
Ukraina

Zero danych firmowych, serwery ts3 stawiają na crackach, już nie widnieją na liście ATHP teamspeak-a, pozatym na osobę prywatna ATHP się nie dostanie a tu nie ma nic o firmie, jeszcze jakieś wymyślone dane z ukrainy.

Odradzam - nie wspierajcie krzaków nie macie żadnych gwarancji gdy strona nagle zniknie nic nie odzyskacie bo od kogo?

Opublikowano

Ekhm, zostali usunięci z powodu utrzymywania serwerów wyłącznie w OVH a trzeba mieć wiele lokacji do wyboru aby być na liście.

A co do zmiany tych danych to nie dawno zmienił ktoś, tak samo jak pisałem do HelpDesku zawsze odpisywała osoba z Polski a teraz jacyś Ukraińcy albo bóg wie co.

Dane geo się zgadzają, a osobowych nie ma ani na FB ani w żadnych rejestrach NIP... Coś się dzieje :/

Opublikowano

Ekhm, zostali usunięci z powodu utrzymywania serwerów wyłącznie w OVH a trzeba mieć wiele lokacji do wyboru aby być na liście.

Nie ma znaczenia liczba lokalizacji oni po prostu nie mają licencji, jakieś gó***no się z gametris-a zrobiło.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gametris serwerownie syf totalny administracja to jakaś porażka serwery sie wypier.. wiem co mowie bo mam tam serwer a na odp z supportu czeka sie okolo 5 dni swój problem z serwerem załatwiam od dnia 2016-09-25  i nadal nie trzymałem pomocy nie polecam tej serwerowni tak jak pisal UP serwerownia krzak

NEWS  - 28.10.2016

Serwerownia "krzak" została wykupiona przez Hosting MultiGaming

Po rozmowie z nowym Administratorem Gametris jestem pozytywnie nastawiony na zmiany

i mam nadzieje że hosting zostanie doprowadzony do ładu i składu ;)

GAMETRIS - profesional
  • Właściciel serwisu:
  • Livesoft
    ul. Dzielna 7A/32
    00-154 Warszawa
  • NIP: 774-313-39-20
    REGON: 145845908
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Aktualnie gametris potrafi sam z siebie ''przewrócić'' się do kilku razy w tygodniu. Co do samej ochrony, czy nawet supportu, nie mam żadnych zastrzeżeń. 

• 4 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Co do gametris jestem zadowolony od samego początku mojego istnienia serwera polecam administrację wiadomo nikomu nie dogodzisz każdy będzie wymyślał albo ma problem z poczekaniem na administrację która odpisze ci na ticket , jestem zadowolony ponieważ pracuję tam zgrana ekipa wiedzą co robią i nie ma żadnego problemu z serwerami , co do ochrony ddos :) napewno wszystko poelci nie ma żadnego zabezpieczenia wychodzą nowe metody , ale support szybko blokuje te świństwa

Polecam !

aBBJCq0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...