Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mapa handlowa, co sądzicie o takim rozwiązaniu ?

slowmen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, od razu mówię ze nie zamierzam tworzyć żadnego serwera MT2. Chciałbym abyście powiedzieli co sądzicie o takim rozwiązaniu na serwerach prywatnych ? 

Opublikowano

nowa osoba wbije na serwer nie czytając prezentacji a tu m1 puste. Zdziwienie :P

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

Opublikowano

Dla mnie mapa handlowa jest zbędna. Lepszym rozwiązaniem byłby wprowadzenie ograniczenia co do ilości wystawionych sklepów na danym ch, żeby na każdym kanale w m1 coś się działo :)

Opublikowano

Dla mnie mapa handlowa jest zbędna. Lepszym rozwiązaniem byłby wprowadzenie ograniczenia co do ilości wystawionych sklepów na danym ch, żeby na każdym kanale w m1 coś się działo :)

Mam takie samo zdanie.

I wtedy miasta będą puste i klimat nie przyjemny, siedzisz se w m1 zamulony i znudzony, nic Ci się nie chce i idź latać po sklepach na mape handlową.

Mi się nie podoba.

Można zrobić np możliwość wystawiania sklepów tylko na kole, i jak będzie ich za dużo to ludzie pójdą na inne ch i na każdym będzie gęsto :)

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

To też nie jest do końca dobry pomysł, ponieważ na 1 ch masz wszystko pod ręką, a ciągłe zmienianie channeli jest denerwujące :) A co do tematu to ta mapa to zły pomysł niech zostanie tak jak jest ;) Jak jest dużo graczy na serwie to sklepy będą wszędzie ;)

Opublikowano

Moim zdaniem jest to przydatne, ponieważ i tak na mapie handlowej siedzą boty ,a po co one mają zaśmiecać m1 jak mogą mieć do tego specjalną mape ? Wiadomo , że w m1 było by już miej osób ,ale i tak te osoby które wystawiały sklep to zazwyczaj afczyły lub boty jakieś.

8vqd93.jpg
Gg: 53702137

Opublikowano

Było już na wielu serwerach , i na każdym się nie przyjęło ... i tak ludzie swoimi nawykami obstawiali shopkami Jinno m1 :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...