Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka

Spray12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zowie fk

steelseries kinzu

ta drugą mam 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Zowie FK1 oraz Zowie FK2 sa aktualnie najlepsze, dobry sensor ktory nie skacze.

Ja mam SteelSeries Rival ktorej nie polecam, skacze sensor itd.

Opublikowano

No tak ogólnie mowiąc. żeby dobrze leżała w takiej sredniej dłoni

Z marek jakie wymieniłeś testowalem tylko po jednej myszce. Zapewne z tych najsławniejszych, najlepiej spisujacych sie.

Jeśli chodzi o steelseries to godna polecenia jest kinzu v2 - jedyna myszka steelseries jaka testowalem, dlatego polecam.

Natomiast jeśli mowa o razerze to polecam jak najbardziej deathaddera 2k13, sam z niej korzystam cały czas, dla mnie jest idealna. Ale to wiadomo, każdy ma swoje preferencje itp.

ZOWIE, wiadomo FK1, mialem przez dłuższy czas, również polecam.

Ciekawostka na temat podkładek: najlepsze podkładki sa ze steelseries, te czarne, bez bajerów i kolorów, mniej kolorów, myszka lepiej jeździ, nie zacina sie itp. po prostu sensor lepiej pracuje na niezbajerowanych podkładkach. :D

Mam nadzieje, ze jakoś tam pomogłem.

Opublikowano

Zowie FK1 oraz Zowie FK2 sa aktualnie najlepsze, dobry sensor ktory nie skacze.

Ja mam SteelSeries Rival ktorej nie polecam, skacze sensor itd.

a w czyms jest gorsze fk1 zeby czy tak samo dobre jak fk2? 

Opublikowano

Z marek jakie wymieniłeś testowalem tylko po jednej myszce. Zapewne z tych najsławniejszych, najlepiej spisujacych sie. Jeśli chodzi o steelseries to godna polecenia jest kinzu v2 - jedyna myszka steelseries jaka testowalem, dlatego polecam. Natomiast jeśli mowa o razerze to polecam jak najbardziej deathaddera 2k13, sam z niej korzystam cały czas, dla mnie jest idealna. Ale to wiadomo, każdy ma swoje preferencje itp. ZOWIE, wiadomo FK1, mialem przez dłuższy czas, również polecam. Ciekawostka na temat podkładek: najlepsze podkładki sa ze steelseries, te czarne, bez bajerów i kolorów, mniej kolorów, myszka lepiej jeździ, nie zacina sie itp. po prostu sensor lepiej pracuje na niezbajerowanych podkładkach. :D Mam nadzieje, ze jakoś tam pomogłem.

To teraz sie zastanawiam nad fk1 i kinzu v2... hmmm.. niby za kinzu v2 przemawia cena w porównaniu do Fk1 ale nie wiadomo. wiec teraz nie wiem :D

Opublikowano

To teraz sie zastanawiam nad fk1 i kinzu v2... hmmm.. niby za kinzu v2 przemawia cena w porównaniu do Fk1 ale nie wiadomo. wiec teraz nie wiem :D

Podsumowanie:

Na Twoim miejscu nie patrzył bym na cene, skoro ma być to myszka na dłuższą mete, ma sprawiać, że bedzie gralo Ci sie lepiej oraz wygodniej. Po prostu wybierz tą, którą uważasz za bardziej odpowiednią.

Ps. ja bym wybrał kinzu, ale co ja tam wiem. :D

Opublikowano

Podsumowanie:

Na Twoim miejscu nie patrzył bym na cene, skoro ma być to myszka na dłuższą mete, ma sprawiać, że bedzie gralo Ci sie lepiej oraz wygodniej. Po prostu wybierz tą, którą uważasz za bardziej odpowiednią.

masz racje, nie patrze na cene. teraz sobie porównuję specyfikacje itp.. Lepiej też by było gdybym miał możliwość złapania lub cos takiego ale bede zamawiał przez allegro i nie mam takiej opcji ;/ 

Opublikowano

Podsumowanie:

Masz racje, co Ty tam wiesz.

Skoro nic nie wiesz to sie nie wypowiadaj proste :)

Najlepsza myszka aktualnie jest zowie fk1 oraz fk2, sensory nie skacza, nie trzeba pobierac sterownikow czyli sa plug & play, dpi ustawia sie switchem pod myszka, nie przerywa.

@Spray12

Idz do sklepu ze sprzetem do gamingu i przetestuj.

Opublikowano

Jedna z nowszych mad catz też dobrze ora.

...................\/...................

Opublikowano

masz racje, nie patrze na cene. teraz sobie porównuję specyfikacje itp.. Lepiej też by było gdybym miał możliwość złapania lub cos takiego ale bede zamawiał przez allegro i nie mam takiej opcji ;/ 

I to jest ten ból, ale przecież zawsze możesz dokonać zwrotu, tylko jest z tym roboty, marnowania czasu itp.

Masz racje, co Ty tam wiesz.

Skoro nic nie wiesz to sie nie wypowiadaj proste :)

Najlepsza myszka aktualnie jest zowie fk1 oraz fk2, sensory nie skacza, nie trzeba pobierac sterownikow czyli sa plug & play, dpi ustawia sie switchem pod myszka, nie przerywa.

@Spray12

Idz do sklepu ze sprzetem do gamingu i przetestuj.

O ironio!

Jakbym kompletnie nic nie wiedział to bym się nie wypowiadał, proste! :)

Napisałem koledze po prostu to co wiem! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...