Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta sieciowa po formacie

MPCTaylor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po formacie przez wirusa nie mam na kompie internetu. Windows mówi mi ze to przez kartę sieciowa bez sterowników. Wiec szukałem jak nazywa się karta ale nie mogłem znaleźć bo ma nazwę NIEZNANE URZĄDZENIE. Jednak mam płytę asrock h97m pro4.

I tu jest problem bo jedyne informacje odnośnie karty sieciowej z tej płyty to nazwa "gigabit LAN" a to za mało. I musze z innego komputera ściągać sterowniki i przesyłać do mojego. Jak dokładniej nazywa się ta karta sieciowa i czy ma ktoś do niej sterowniki?

Z telefonu

343731479829004887779.png

Opublikowano

w zakładce download masz wszystkie stery do swojej płyty 

lub masz linka, wybierasz wersje systemu i ściągasz 

http://www.asrock.com/mb/Intel/H97M%20Pro4/?cat=Download

@Edit

a tak po za tym, nie powinieneś mieć ich na płycie dvd dołączonej do płyty głównej ?

Sprzęt:

Procesor: Intel Core i5-6600K 3.5Ghz/Pamięć: Corsair DDR4 Vengeance LPX  1x8GB 2400MHz CL14/Płyta główna: Gigabyte GA-Z170-GAMING K3/Karta Graficzna: -------/Dysk: SSD Crucial MX300 275GB/Chłodzenie: SilentiumPC Grandis 2 XE1436/Zasilacz: Corsair VS550/Obudowa: SilentiumPC Gladius M35

Opublikowano

Zapodziałem gdzieś pudło, może nawet na działce było.

Dzięki wielkie, inne sterowniki nie działały. Piszę już normalnie z komputera.

Można close.

343731479829004887779.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...