Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące hostingu Pukawka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Prowadze sieć serwerów minecraft które stoją na hostingu enderchest ale coraz bardziej jestem niezadowolony :/ Jak było po 50 graczy dziennie bylo lepiej niz chcailem. Teraz jest 200 - 250 i jest do du*y :/ Mam najlepszą maszyne (lepszej nie chcą dać) a lagi są - jest po 17 tpsów, więc myśle nad zmianą hostingu na pukawka - za 28 zł WSZYSTKO BEZ LIMITU, Pytanie - Czy to prawda? Jeśli przeniose serwer serio będzie taki dobry? Proszę o szcerą odpowieć i nie odpowiadnanie jeśli nie miałeś DUŻEGO serwera. Z góry dzięki.

Autor pluginu SuSeuDrop (najprawdopodobniej nie bedzie kontynuowany): http://www.mpcforum.pl/topic/1499129-dl-innowacyjny-drop-config-bez-backdoor%C3%B3w/

Opublikowano

­Mój kolega z tego co wiem miał tam serwer dosyć duży, lecz jeszcze przed tą ofertą nielimitowaną i mu spokojnie 100 slotów śmigało.

Co do pytania powinno śmigać.

Opublikowano

Napisz do mnie to dostaniesz serwer na testy i sam się przekonasz.

Maxcraft.pl to możliwość wgrania własnego silnika np forge, najniższe ceny, profesjonalna pomoc już do 10:00 rano!
Mamy 10 lat doświadczenia najniższe ceny, profesjonalny i intuicyjny panel.
Do tego: ochrona przed ddos , aż 31 dni w miesiącu (to 12 dni w roku za darmo) , itemshop w domenie itemshop.pl, najlepsze stawki sms, płatności Paysafecard, hosting www, Dynmapa, konsola serwera w czasie rzeczywistym,

Opublikowano

Polecam usługi firmy Pukawka.pl. U mnie działa bez problemu, dostałem testowy od @mine_master i działa świetnie. Panel ma najwięcej opcji (wgrywanie własnych silników, hosting www, itd). Pukawka ma już 9 lat więc doświadczenie również posiada.

To PRAWIE prawda, bo jednak przy przekroczeniu chyba 500% cpu to wtedy wyłącza serwer co moim zdaniem jest dużym plusem, gdyż serwer z takim dużym obciążeniem powinien zostać wyłączony, żeby inne serwery nie miały problemów z działaniem. Chociaż uważam, że zamiast wyłączania lepszy byłby restart serwera, a za drugim razem (w ciągu 12h) wyłączenie go.

bannergif.gif

Opublikowano

Na pukawce wszystko fajnie śmiga. Mają spoko maszyny nie ma lagów i innych dziwnych problemów.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Taki hosting raczej by nie kłamał :P . Polecam hosting ja posiadając 30 pluginów i do 70  osób lagów nie miałem .

Jeżeli pomogłem daj Like :D Dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...