Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Usunięcie kolejki moderacyjnej w Metin2

Exíle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W dziale metin2 Cheaty boty bugi, konkretnie w Tutoriale i download jest od niedawna kolejka moderacyjna, nie wiem czemu ma ona służyć.

Tym bardziej, że sprawdzają to moderatorzy metina, który chyba nie mają o tym zielonego pojęcia.

W tworzeniu prywatnych serwerów bodajże nie ma kolejki, a w cheatach jest.

Moja propozycja to wyjebać to z tego forum.

Opublikowano

Pojebało ich do reszty widzę. Nawet nie chce się domyślać kto na tak durny pomysł wpadł.

Oczywiście, że jestem za zmianą... co jak co, ale sprawdzanie cheatów? Przez moderatorów którzy są tam z przypadku? ffs.

up

Nie rozśmieszaj mnie, coddersi widać, że kreatywność mają po chuju fest, skoro takimi rzeczami się muszą zajmować.

Opublikowano

Ma to na celu zapobiegnięciu keylogerów?

Proszę was...

Zresztą lepiej by to brzmiało jakbyś napisał, że sam codders team, a nie dodatkowo moderatorzy metina.

Ahhh, to może jeszcze będę podawał kod źródłowy do tego co zrobiłem i poradnik jak to sprawdzić, aby wszyscy byli pewni co wy na to?

Opublikowano

Moderatorzy sprawdzają te tematy przy współpracy z Coders Team.

Nie.

Dokładnie, gdyby nikt nie publikował wirusów nie byłoby czegoś takiego.

Nie.

Opublikowano

­

Dokładnie, gdyby nikt nie publikował wirusów nie byłoby czegoś takiego.

Nie.

To po kiego c***a jest virustotal wymagany na forum

Opublikowano

­

To po kiego c***a jest virustotal wymagany na forum

Od tylu lat było jak było, a teraz im się kolejki zachciało. Może jeszcze będziecie chcieli w przyszłości dostęp do maszyn z full prawami, aby upewnić się czy wszystko jest okej?

CODDERSI TO SPRAWDZO

Opublikowano

Ogólnie powinni wpierdolić kolejkę na całe forum. Moderatorzy i tak już dawno zapomnieli definicję słowa forum, więc dojebać pełną kontrolę nad postami to idealnie podpasuje pod moderatorów.

Opublikowano

Co do cheatów to jest virus total, a po co jest zrobiona w dziale "Pomoc na serwerze"?....

Niech wywalą to z całego forum i będzie gut.

Opublikowano

Nie rozumiem o co wam chodzi. Skoro piszecie, że o sprawdzaniu wirusów moderatorzy nie mają zielonego pojęcia, to niech to robi ktoś lepszy od nas - są takie osoby w MCT. Tematy są akceptowane na bieżąco, po sprawdzeniu plików, więc nie rozumiem co wam szkodzi ta kolejka. Szczególnie, że jest ona zrobiona po to, aby poprawić bezpieczeństwo użytkowników forum. Doszły mnie nawet słuchy, że kolejka została stworzona tylko po to, aby moderacja sobie nabiła modlogs. Więc, wyjaśniam, aktualnie modlogs jest prawie bez znaczenia podczas wyboru moderatora miesiąca lub podsumowania pracy. Poza tym tych tematów jest tak mało, że podskoczenie w modlogs jest tylko nieznaczne.

Opublikowano

­Ps.

Poprawcie w powiadomieniach, gdy moderator zaakceptuje x temat, to wyskakuje jego avatar przy nicku autora.

A selekcje powinniscie zrobić w prywatnych serwerach i ich tworzeniu, oraz zadawanych pytaniach bo syf to jest tam, a nie w cheatach.

Opublikowano

­Ps.

Poprawcie w powiadomieniach, gdy moderator zaakceptuje x temat, to wyskakuje jego avatar przy nicku autora.

A selekcje powinniscie zrobić w prywatnych serwerach i ich tworzeniu, oraz zadawanych pytaniach bo syf to jest tam, a nie w cheatach.

Serwery, które są szkodliwe dla użytkowników naszego forum można śmiało do nas zgłaszać.

Coddersi tym bardziej.

Nie rozumiem dlaczego tak uważasz, skoro nawet nie widziałeś co tam się dzieje. Są osoby, które potrafią to robić.

Opublikowano

­

Serwery, które są szkodliwe dla użytkowników naszego forum można śmiało do nas zgłaszać.

Nie rozumiem dlaczego tak uważasz, skoro nawet nie widziałeś co tam się dzieje. Są osoby, które potrafią to robić.

Tu nie chodzi o zgłaszanie serwerów, które są szkodliwe, a zapobieganie ich powstawania.

Jakoś za długo na tym forum jestem, by wierzyć w obietnice i magiczne zdolności Naszych forumowych grup, serio.

Opublikowano

­

Tu nie chodzi o zgłaszanie serwerów, które są szkodliwe, a zapobieganie ich powstawania.

Jakoś za długo na tym forum jestem, by wierzyć w obietnice i magiczne zdolności Naszych forumowych grup, serio.

Jeżeli masz jakieś pomysły dotyczące tego jak ma wyglądać selekcja prywatnych serwerów, możesz do nas z tym napisać :)

Co do sprawdzania plików, muszę Ci jednak powiedzieć, że w tym przypadku się mylisz.

Opublikowano

­

A w dziale tworzenie prywatnych serwerów nie ma kolejki moderacyjnej, a jest to, to samo.

tam to jest istna komedia, ludzie sie pytaja o rzeczy, na które odpowiedź mają w błędzie, wystarczy go przeczytać, ale wolą napisać nowy temat na forum bo nie potrafią myśleć.

Opublikowano

A ja potwierdzę, że Codersi przynajmniej w sprawie sprawdzaniu plików nie są leniuchami i jest z nich naprawdę pożytek ;)

Co do tematu, to na nie. Po coś zostało to wprowadzone.

Opublikowano

Sugestia odrzucona.

W tym dziale kolejka moderacyjna w żaden sposób nie szkodzi forum ze względu na to, że częstotliwość tworzenia tematów jest bardzo mała, a rozpatrzenie takiego tematu trwa najczęściej kilka godzin ze względów bezpieczeństwa.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...