Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymiana postaciami - Assault i Conquest Ligowy

xThrow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od czego zależy czy możemy wymieni się z komś postacią przed szturmem lub podbojem ligowym (juz po przydzieleniu postaci bądz wybraniu)? Początkowo myślałem że na podboju trzeba mieć dana postacią wbity 1 lv master żeby móc się z kimś wymienic, ale owa funkcja wymiany przed meczem nie często nie włącza mi sie nawet gdy mam 1lv+ master.

Opublikowano

Witam. Od czego zależy czy możemy wymieni się z komś postacią przed szturmem lub podbojem ligowym (juz po przydzieleniu postaci bądz wybraniu)? Początkowo myślałem że na podboju trzeba mieć dana postacią wbity 1 lv master żeby móc się z kimś wymienic, ale owa funkcja wymiany przed meczem nie często nie włącza mi sie nawet gdy mam 1lv+ master.

Obie osoby muszą mieć wykupionych bogów (tych, którymi chcą się zamienić), a w przypadku ligówek muszą na nich mieć nabitą jeszcze przynajmniej pierwszą masterkę.

Czyli np. Ty dostajesz Netih, a ktoś z Twojej drużyny Odina. Zamienić się możecie tylko wtedy, kiedy Ty i on macie wykupioną Neith i wykupionego Odina. :v

Opublikowano

Wielkie dzięki za odpowiedź.

Mam jeszcze jedno pytanie - czy pamięta ktoś jak to było rok temu ze skinem thanatosa na halloween? Był on w skrzynkach ( i za ile) czy normalnie do kupienia za ileś tam gemów?

Opublikowano

Tak, był w skrzynkach. Bodajże można było go kupić za 400 gemów z tym, że z tej skrzynki zawsze dropił ostatni, gdzie było 6-8 przedmiotów. Ewentualnie możesz siedzieć na streamach i brać udział w giveawayach - ja w ten sposób zdobyłem kod. :-)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...