Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dodatkowy monitor

Revos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

Mam pytanie chce kupić drugi monitor 22 obecnie mam 19 telewizor działa on w 1360x786 pod hdmi.

I jeśli będę mieć drugi będzie dobrze pracować w tej rozdzielczości?

I jeszcze jakiś używany 22 z allegro jakby ktoś polecił do 250zl z przesyłką.

Dziękuje pozdrawiam :)

Opublikowano

A po co ci taki gniot 16:10 by zmniejszyć sobie widoczny obraz w grze ? Szkoda wydawać nawet na niego  

Szukaj cokolwiek przynajmniej w rozdzielczości 1920 x 1080  i tylko 16:9 bo to standard 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

No nie wiem jaki dlatego pytam jak mówiłem obecnie mam tv jako monitor 19cali w 1360x768

Podłączyłem inne tv 32 cale ładnie się prezentowało lecz w cs miałem ucięte boki ekranu przy tej 32.

A chce taki by ładnie działało chodzi o grę na dwóch ekranach.

Opublikowano

Do gry na dwóch ekranach używa się dwóch ( najlepiej trzech )  identycznych monitorów a nie każdego z innej matki ! 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Ale wiesz jak włączyłem 19 i 32 było dobrze nie było tak zwanego paska przez środek.

czyli skoro teraz mam 19 to jak chce kupić drugi to musi być 19?

Opublikowano

­Pierwsze powiedz jak chcesz takiego połączenia używać. Na jednym monitorze na przykład gra na drugim przeglądarka to mogą być różne. Ale jeśli chcesz mieć rozszerzoną dajmy na to grę na dwa monitory to muszą być identyczne, a w takim wypadku już lepiej zmienić monitor na coś pokroju 24 cali w full HD. I to wierz mi w zupełności wystarcza jak siedzi się przy biurku.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...