Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy,problem z kupnem.

keni231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś chciałem kupić CS:GO przez PaySafeCards.Już miał mi się otworzyć jakiś link(chciałem kupic w programie steam,nie www) jak coś.Link mi się nie otwierał klikłem na takie coś jakby się nie otwarł i też się nie otwarł to klikłem sklep i chciałem od nowa to zrobić bo może by zadziałało ale nie zrobię tego ponieważ pisze że mam to w bibliotece i mam możliwość kliknięcia instaluj ale gdy klikne pisze Twoje zamówienie jest wciąż przetwarzane.

Opublikowano

Trochę dużo klikasz

[...] klikłem na takie coś jakby się nie otwarł i też się nie otwarł to klikłem sklep i chciałem [...]

Ciężko zrozumieć....

Spróbuj zalogować się tutaj i tam doładować konto:

http://store.steampowered.com/

Z tego co zrozumiałem, to próbowałeś tylko przez steam, spróbuj jeszcze przez przeglądarkę (inna niż tą na steam) wejść na ich stronę.

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

Witam dziś chciałem kupić CS:GO przez PaySafeCards.Już miał mi się otworzyć jakiś link(chciałem kupic w programie steam,nie www) jak coś.Link mi się nie otwierał klikłem na takie coś jakby się nie otwarł i też się nie otwarł to klikłem sklep i chciałem od nowa to zrobić bo może by zadziałało ale nie zrobię tego ponieważ pisze że mam to w bibliotece i mam możliwość kliknięcia instaluj ale gdy klikne pisze Twoje zamówienie jest wciąż przetwarzane.

Wow... proszę o rozszyfrowanie.
Opublikowano

Wow... proszę o rozszyfrowanie.

Chcial kupic cs'a w programie steam, cos mu sie zawiesilo i nie mogl przejsc do platnosci, probowal kupic jeszcze raz, ale jest zbyt tepy zeby to zrobic.

Kup przez strone, ew g2a czy allegro, a jak nie podziala to pisz do steam support.

Opublikowano

Chcial kupic cs'a w programie steam, cos mu sie zawiesilo i nie mogl przejsc do platnosci, probowal kupic jeszcze raz, ale jest zbyt tepy zeby to zrobic.

Kup przez strone, ew g2a czy allegro, a jak nie podziala to pisz do steam support.

Dzieki mordeczko!

Niech lepiej kupi przez tego stima, nie opłaca sie na allegro, a jak kupi przez stim shopa to przynajmniej rynek bedzie miał dostępny, a zgaduje, ze jest/bedzie to dla niego ważne. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...