Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LajtHard

mateuszwoz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skriptpl_1433854733__lajthard.png

___________________________________________________________________________________________________

>> IP: LajtHard.PL

>> TYP: EasyHC

>> Sloty : 100

>> PVP: Tak

>> Opis:Serwer ma dużo innowacji i ciekawostek , dobry drop , dobre klepy , Pomocna administracja

>>  Start 20 czerwca 17:00

___________________________________________________________________________________________________

Administracja

Matix8981

Bartoszek2309

ScreenShoty

skriptpl_1433856001__2015-06-09_151344.p

skriptpl_1433856062__2015-06-09_151358.p

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Prezentacja nie zacheca.. Mimo to chciałem wbic :) 

Niestety macie pomyłke w temacie :)

Otwarcie wkrotce

Opublikowano

0 informacji , słaba prezka, spawn z neta - widziałem go już na minimum 7 serwerach. Jeśli nie chce się wam wybudować nawet spawnu to powodzenia z serwerem ... nie musi być idealny ale ważne, że autorski a nie gotowy z neta bierzecie...

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...