Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Allegro brak towaru.

Mateusz-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 10 czerwca kupiłem od tego Pana buty, zapłaciłem zaraz po zakupie. Już 11 dostałem od dlh numer wysyłki, a 12 kwietnia dostałem od tego użytkownika, że towar został wysłany, ale do dnia dzisiejszego towar nie został przekazany dhl. Płaciłem payu około 200 zł z wysyłką. Poczekałem pare dni, ale nic więc 15 i 16 napisał do nich email, ale brak odpowiedzi. Wczoraj jeszcze zadzwoniłem do nich, odebrał Pan wyjaśniłem sytuacje, gosciu coś mówił, że osoba, która jest odpowiedzialna za wysylke jest w szpitalu. Po chwili powiedział, że zadzwoni zaraz do mnie, ale się tak nie stało. Dziś do nich nie mogę się dodzwonić. Przez ten tydzień dostał aż 5 negatywów.

Nie mam pojecia co dalej, bo chciałbym odzyskać pieniadze, bo potrzebuje pilnie butów. Jakies rady?

Opublikowano

A jak wpisujesz na stronie dhl numer przesyłki to masz ja już w systemie? Czy masz info że nie ma  przesyłki o tym numerze? 

Opublikowano

walka zmudna i meczaca, przerabilem w tamtym roku, ale gosc sie upieral ze wysylal, zglos sprawe allegro oni sami sie tym zajma ty nic nie musisz robic, ale to potrwa niestety.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Dobra sytuacja się wyjaśniła. Po wielu telefonach moich dostałem odpowiedź, że jednak nie ma takiego rozmiaru. Zaproponowali mi inny rozmiar lub zwrot. Odzyskałem kase, ale nie wiem czy negatywy wystawiać.

Opublikowano

wystaw neutralny, slaby kontakt i dopiero ogarniecie sprawy po 2 miesiacach 

Jakich dwóch miesiącach jak kupił 10 czerwca :P później się pomylił i napisał że kwietnia :) 

@Ja bym wystawił negatywa bo ewidentnie Cię robił w bambuko, towar wysłał, nr przesyłki dał a nie miał rozmiaru? Wal negatywa i się nie zastanawiaj. Jakby był w porządku sprzedawca to od razu by poinformował o braku rozmiaru. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...