Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeathmatchZ-Powrót Serwera

keypack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wrócili !

Jeden z najlepszych emulatorów ubiegłego roku powrócił. 

Historia gry.: 

Pierwsza odsłona deathmatchz ukazała się 01.04.2013 roku. Była to wczesna odsłony, gdy emulatory były praktycznie rzecz biorąc nowością. Trzymał się dobre 3 miesiące z małą ilością graczy, ponieważ wtedy było jeszcze popularne oficjalne infestation w którym jeszcze nie gościli cheaterzy. Kolejna odsłona Tego Emulatora ukazała się w wakacje ubiegłego roku. Lecz z powodów usługodawców, maszyna została wyłączona, a pliki skasowane. W tym oto momencie powraca ten emulator całkowicie odtworzony, który czeka tylko na dużą liczbę graczy. :)

Najważniejsze infromacje:

Internetowy panel, w którym możemy zarządzać kontem oraz kupować itemki w większych ilościach.(Za dolce)
Starter pack zawierający 300x Full Gear
Full Skill Tree dla każdej postaci.
Bardzo duży loot itów, i średni snajperek.(lecz nie są żadnym rarem)
Bronie w markecie za dolary - 1 Kill = 3 Weapons
Zmieniona muzyka, i dopasowane menu.
100% Angielska Ekipa
Ciekawa, i dopracowana rejestracja.
1 Gbit/s szybkość łącza.
100% pewna ekipa.
100% F2P 
Doświadczeni dewowie.
Częste updaty
Anti Hack
Global wszędzie.

Linki do pobrania, oraz rejestracj. (aby pobrać grę, zarejestrujcie sie na forum)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Powiem tak, żenada. Po pierwsze gra 1 osoba, po drugie są 2 servery po 10 slotów, po trzecie w sklepie można kupić np awm za 150k bodajże ale jest mały problem w norad np nie ma zombie więc z czego kasa?, za zabicie dostaje się 1200 więc strasznie malutko. Podobno na start było 300 full stuffów nie dostałem żadnego. Według mnie najgorszy emulator jaki widziałem szkoda mi tylko tego, że pobierałem go z godzinkę-dwie. 

NIE POLECAM TEGO ŚCIERWA

@Edit SERVER PVP i revive co 30 min. HAHA o k***a i na dodatek są bronie w markecie a ammo za GC xD magazynek do famasa za 50 gc

Opublikowano

Powiem tak, żenada. Po pierwsze gra 1 osoba, po drugie są 2 servery po 10 slotów, po trzecie w sklepie można kupić np awm za 150k bodajże ale jest mały problem w norad np nie ma zombie więc z czego kasa?, za zabicie dostaje się 1200 więc strasznie malutko. Podobno na start było 300 full stuffów nie dostałem żadnego. Według mnie najgorszy emulator jaki widziałem szkoda mi tylko tego, że pobierałem go z godzinkę-dwie. 

NIE POLECAM TEGO ŚCIERWA

@Edit SERVER PVP i revive co 30 min. HAHA o k***a i na dodatek są bronie w markecie a ammo za GC xD magazynek do famasa za 50 gc

Serwer jest w fazie alpha. Stuff odbierasz w panelu gracza. Revive pisze co 30 min ale możesz revivnąć co 1 sec pisze 25gc ale i tak nei zabiera. Ceny w markecie aktualnie są ciągle zmieniane, wszystko za dolary. Mało graczy bo serwer jeszcze nie jest reklamowany z prostej przyczyny - ALPHA.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

NIE POLECAM TEGO ŚCIERWA

Ziomek, twoja opinia jest gowno warta. Pograles 5 minut w ta gre, nie wiesz nic. Emulator w fazie alpha, wszystko jest zmieniane na bierzaco i naprawiane. 

Osobiscie polecam ten emulator z kilku powodow:

Colorado v1

Bardzo dobra optymalizacja (na swoim slabym kompie mam 80+ fpsow na Colorado)

Dobry loot

Automatycznie dostajecie skill tree

Snajpy sa rarowe

No i najwiekszy plus- mapa Doomtown. Jedna z najlepszych map w emulatorach.

Polecam z pewnoscia ten emulator.

Opublikowano

Ziomek, twoja opinia jest gowno warta. Pograles 5 minut w ta gre, nie wiesz nic. Emulator w fazie alpha, wszystko jest zmieniane na bierzaco i naprawiane. 

Osobiscie polecam ten emulator z kilku powodow:

Colorado v1

Bardzo dobra optymalizacja (na swoim slabym kompie mam 80+ fpsow na Colorado)

Dobry loot

Automatycznie dostajecie skill tree

Snajpy sa rarowe

No i najwiekszy plus- mapa Doomtown. Jedna z najlepszych map w emulatorach.

Polecam z pewnoscia ten emulator.

A ile osób ?

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...