Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ładowanie apk. youtube, zero reakcji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem posiadaczem telefonu LG G3 i mam pewien problem, który wystujępuje już trochę czasu.. Nie jest on identyczny jak wcześniej ale po prostu uniemożliwia mi oglądanie filmów na youtube, jest również możliwość przeglądania youtube na przeglądarce, ale tam nie można oglądać w najwyższej rozdzielczości i po prostu się zacina.

Mój problem jest taki, że kilka tygodni temu nie działał mi sklep play i youtube, jakoś to przetrzymałem, bo niedługo miałem robić format telefonu. Teraz jakoś tydzień temu.. problem minął.. nie wiem jak ale minął, a wczoraj już było to samo, nie działał mi sklep, bo nie mogłem się zalogować do konta google, a wczoraj wyświetiło się na youtube że jest problem z moim internetem, a wszystko działało ładnie, zrobiłem hard reset.

Zalogowałem się do konta, potem włączam youtube, ładuje się.. nic się nie dzieje, jest ikonka ładowania youtube i nic się nie włącza, po prostu chociażbym chciał zostaiłem telefon z oknem ładowania youtube na 1h i nic się nie zmieniło, cały czas to samo.

Macie jakieś pomysły?

post-711756-0-66871900-1434488710.jpg

PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

Wejdź w ustawienia>Apliacje>znajdz YT>Daj wyczyść dane i  pamieć podręczną

Jeśli to nie pomoże to znajdz też w Aplikacjach Google Services Network i zrób to samo

Ewentualnie Format

Opublikowano

Nie pomogło, chyba napisałem, że to jest po formacie.. nie będę robił chyba dwóch pod rząd w ciągu 2 dni ;x

PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

Jezeli to nie pomaga to sprobuj zmienic konto Google albo je skonfiguruj

Opublikowano

Właśnie zmieniałem dziś i nic nie dało.. :/

Opublikowano

Stock ROM?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Mógłbyś jaśniej? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...