Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MMORPG - jakie? :D

Maliniak4554

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Jako że metin się znudził, żadne ciekawe prywatne serwery nie wychodzą postanowiłem czepić się czegoś innego, może nowszego. Tutaj pojawiają się wymagania (czego oczekuję):
- Aby gra była po polsku.. Co prawda znam angielski, lecz polacy nie gęsi itd.. A we własnym ojczystym języku rozgrywka staje się płynniejsza i lepiej się w nią wciągnąć (choć ten warunek można nagiąć..)
- Aby widok był zza postaci. Nie wiem czemu nie cierpię gier gdzie widać od góry lub widok fps (no wyjątkiem był tu Skyrim w którego przegrałem kilkaset godzin najbidniej w trybie fps)
- Może być 12351461234234 itd.. umiejętności oraz drugi pierdyliard postaci do wyboru (poczytam przez 1h wszystkie opisy i ogarnę - a nawet lepiej bo nie będzie co druga postać na serwerze taka sama)
- Zależałoby mi głównie żeby się tłuc, walić umiejętności które wyglądają kosmicznie itd.. - wymagania gry obojętne
- Mile widziane byłoby gdyby gra była międzynarodowa (nie że tylko polska i sami polacy)
- Aby nie było tak jak w LoLu że jak rozpocznę meczyk to nie mogę odejść od kompa
Moja psychika:
- Co dziwne wolę expić 3h jeden lvl niż wykonać misję w 10minut która mi ten lvl da (dlatego WoW odpada.. questy są tam podstawą co mnie zawsze wkurzało)
W co grałem:
Aion (krótko) / WoW / Tera / Silkroad (ale to były czasy kilka lat temu gdzie logowanie trwało godzinami) / reszty grzechów nie pamiętam.

P.S. Gra może być płatna w stylu wyślij sms (tylko też bez przesady.. jak mam dać 100zeta za miesiąc to dzięki :D), a nie że mam pójść do sklepu i kupić :p

Pozdrawiam i liczę że znajdziecie mi zajęcie na wieczory :D

Opublikowano

Hearthstone - faktycznie skille wymiatają (sarkazm...) strategiczna gra karciana
Terraria - jeszcze lepiej..
ARK: Survival Evolved - światowa data premiery: 2016....
Pozdro peace joł nie ma lajka

Opublikowano

Hearthstone-trudno nie lubisz karcianek,ale spośród nich ta gra jest najpopularniejsza i jedna z lepszych

Terraria-co jeszcze lepiej(to nie karcianka) lepsza od minecrafta według mnie i najlepsza tego typu gra

ARK:Survival Evolved-wczesny dostęp

Jak chcesz mieć coś typu metin idz do lasu w nocy i farm na dzikich psach.

Opublikowano

To teraz porównajmy z tym co napisałem:
1. Może i są po polsku
2. Widok zza postaci (żadna z propozycji)
3. Nie wiem jak to podpiąć pod bezsensowne propozycje
4. Karty oraz terraria - umiejętności zapewne piękne muszę uwierzyć na słowo
5. -
6. -
A przede wszystkim.. Chodzi o MMORPG, czyli jaśniej Mass Multiplayer Online Role Playing Game, więc dwie pierwsze odpadają ze startu. Trzecia propozycja faktycznie online itd. itd. Tyle że na końcu dodałem "P.S. Gra może być płatna w stylu wyślij sms (tylko też bez przesady.. jak mam dać 100zeta za miesiąc to dzięki :D), a nie że mam pójść do sklepu i kupić :P", więc? Mam to spiracić i sobie grać? Szerzysz na forum piractwo? Moim zdaniem napisałem jasno i czekam dalej na propozycje typu DOTA2 / Neverwinter... A nie pierwsza propozycja = karty, druga = platformówka z pegasusa, trzecia = wywal na steamie na grę z "wcześniejszym dostępem", gdzie (planowo) na serwerach ma zagrać ze sobą około 100 osób.. to jest MASS MULTIPLAYER? No chyba nie...

Chcesz sobie spamować nabijać posty? Prosze Ciebie bardzo, ale przynajmniej poczytaj czego ja oczekuję ;d

Opublikowano

Zdecydowanie Guild Wars 2, co prawda jest płatna, ale obecnie na G2A masz za 60 zł, a jak poczekasz na oficjalny sale to już za 40 zł tylko. W GW masz wszystko czego chcesz, najlepsze pvp w świecie mmo, lepszego pvp wg mnie nie ma. Możesz też grać PvE i stawiać sobie wyzwania w dungeonach czy grać WvW gdzie napierdala się 100+ osób. W obecnej cenie naprawdę warto grę kupić, bo jest warta swojej ceny, ja dałem 2 lata temu 150 zł i nie żałuję wydanego grosza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...