Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana szkoły

szymano123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoły dla dorosłych są spoko, ale jeśli ma się pewne, że będziesz miał stały dostęp do hajsu, by to opłacić. Co do zawodówki, to jeśli masz już 18 lat to cię nie przyjmą, jeśli jeszcze nie siadło to musisz się dowiedzieć jak to jest. Skoro nie chcesz już chodzić do tej, to może rozwiązaniem jest zdać poprawki i przenieść się do innej, o ile są takie możliwości, bez zmiany profilu

Opublikowano

skoro nauka ci nie przesadza, to jaki miałeś problem nauczyć się tego, co nauczyciele wymagali ?

Sprzęt:

Procesor: Intel Core i5-6600K 3.5Ghz/Pamięć: Corsair DDR4 Vengeance LPX  1x8GB 2400MHz CL14/Płyta główna: Gigabyte GA-Z170-GAMING K3/Karta Graficzna: -------/Dysk: SSD Crucial MX300 275GB/Chłodzenie: SilentiumPC Grandis 2 XE1436/Zasilacz: Corsair VS550/Obudowa: SilentiumPC Gladius M35

Opublikowano

skoro nauka ci nie przesadza, to jaki miałeś problem nauczyć się tego, co nauczyciele wymagali ?

Jak z samego polskiego jest 17 poprawek w sierpniu na 32 osoby w klasie to raczej normalne to nie jest. 

Opublikowano

Jak z samego polskiego jest 17 poprawek w sierpniu na 32 osoby w klasie to raczej normalne to nie jest. 

W polskich szkołach paniusie rozsiadają się jak księżniczki (zresztą nie tylko nauczycielki, bo i faceci tacy bywają) i najlepiej lataj za nimi z prezentami :rolleyes: Skoro wynik poprawek jest tak wysoki, to rzeczywiście jest coś nie halo. Jeśli ci nauczyciele nie odpowiadają, ale odpowiada profil to pomyśl nad zmianą samej szkoły

Opublikowano

W polskich szkołach paniusie rozsiadają się jak księżniczki (zresztą nie tylko nauczycielki, bo i faceci tacy bywają) i najlepiej lataj za nimi z prezentami :rolleyes: Skoro wynik poprawek jest tak wysoki, to rzeczywiście jest coś nie halo. Jeśli ci nauczyciele nie odpowiadają, ale odpowiada profil to pomyśl nad zmianą samej szkoły

No w sumie racja, słuchając innych klas to każdy narzeka na polonistów. W sumie to przez te 2 lata nie nauczyłem się niczego nowego. Większość języków programowania, które były mi potrzebne nauczyłem się we własnym zakresie. Jedynie na czym mi teraz zależy to jakiś zawód. Mieszkam na śląsku, więc prawie w każdej zawodówce jest profil górniczy. Tylko problemem może być to, że mam 18 lat. 

Opublikowano

No w sumie racja, słuchając innych klas to każdy narzeka na polonistów. W sumie to przez te 2 lata nie nauczyłem się niczego nowego. Większość języków programowania, które były mi potrzebne nauczyłem się we własnym zakresie. Jedynie na czym mi teraz zależy to jakiś zawód. Mieszkam na śląsku, więc prawie w każdej zawodówce jest profil górniczy. Tylko problemem może być to, że mam 18 lat. 

Ja mam od tego roku dość specyficzną i upierdliwą babeczkę, z którą nie potrafię się dogadać, mimo to wpisała mi 3 B)  Jeśli już jest 18 to prawdopodobnie nic z tego. Chociaż zawsze możesz sprawdzić, dowiedzieć się, ale chyba ogólnie wszędzie jest tak, że po ukończeniu już nie przyjmą

Opublikowano

Jak masz zagrożenia ze wszystkich trzech przedmiotów maturalnych, do zawodówki nie chcesz, to tylko szkoła specjalna zostaje.

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

Hmm 2 klasa i masz problemy z matmą to co ty powiesz w 4 klasie gdzie jest 7 matematyk w tygodniu :D 

Może zaoczna szkoła na weekendy ? Albo zawodówka po której będziesz miał złote góry jak to wszyscy obiecują :x

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Hmm 2 klasa i masz problemy z matmą to co ty powiesz w 4 klasie gdzie jest 7 matematyk w tygodniu :D

Może zaoczna szkoła na weekendy ? Albo zawodówka po której będziesz miał złote góry jak to wszyscy obiecują :x

Złote góry obiecują? Co ty w ogóle mówisz? Przecież każdy wie jak jest, co to za pierdoły opowiadasz, że obiecują o.O

Opublikowano

Złote góry obiecują? Co ty w ogóle mówisz? Przecież każdy wie jak jest, co to za pierdoły opowiadasz, że obiecują o.O

Ostatnio na wykopie był artykuł jak jakaś wysoko postawiona kobieta opowiada o tym ze ludzie po zawodowce w 90% szybciej znajdują pracę i więcej zarabiają. 

175001456602037225492.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...