Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TEST SERWER OTWARTY! TESTUJEMY GRAFIKĘ 3D!

Tluczek9902

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra zmieniam zdanie.. BP zrobiło na prawdę kawał dobrej roboty..

3Ycb6BC.jpg

Jak weszedłeś na testowy? o.O

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Przez listę serwerów, skoro się nie pokazuje to znaczy, że jest maksymalna liczba ludzi.

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Jak weszedłeś na testowy? o.O

Wejdz na swoje główne konto, i kliknij przycisk w lewym górnym rogu, aby zmienic serwer, tam będzie zakładka "SERWER TESTOWY" a tam "Test Serwer 2"

Opublikowano

Wejdz na swoje główne konto, i kliknij przycisk w lewym górnym rogu, aby zmienic serwer, tam będzie zakładka "SERWER TESTOWY" a tam "Test Serwer 2"

Nie mam czegoś takiego. :(

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

otwarty jeszcze ? bo wracam z roboty będę w domu za 40min a chciałem sprawdzić :P

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Poda ktoś passy do konta (najlepiej niepotrzebne) z dostępem na serwer testowy? :D

Nie potrzebujesz czegoś takiego jak "dostęp do testowego", każdy ma dostęp.

Opublikowano

Każdy zdobędzie dostęp, ale aktualnie jest pełny jeśli wam się nie pokazuje. Możecie spróbować wejść przez strone test2.darkorbit.pl

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Każdy zdobędzie dostęp, ale aktualnie jest pełny jeśli wam się nie pokazuje. Możecie spróbować wejść przez strone test2.darkorbit.pl

Po kilku próbach, tzn. odświezaniach wreszcie sie pokazal.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Podsumowanie: 3D fajne, ale większość je wyłączy. Większość designów MUSI być bardziej dopracowana, np. taki Aegis Elite. Vega i Pusat wyglądają bosko.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

To dlatego jak dodali pusata w tak słabej jakości, bardziej się skupili na pusacie w 3D

chociaż widać że jeszcze nie wszystkie statki /designy są dopracowane to jest nieźle , ciekawe jak będzie to wyglądać w oficjalnym wydaniu

Opublikowano

To dlatego jak dodali pusata w tak słabej jakości, bardziej się skupili na pusacie w 3D

chociaż widać że jeszcze nie wszystkie statki /designy są dopracowane to jest nieźle , ciekawe jak będzie to wyglądać w oficjalnym wydaniu

Masz rację, w 2d wygląda pusat okropnie, ale w 3D najładniej ze wszystkiego, niby wszystko wygląda bardzo ładnie, jednak wg mnie grafika jest strasznie agresywna i czasami nie wiedziałem co się działo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...