Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z włączeniem cs 1.6 Non-Steam win 8.1

Gamerka00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, z góry piszę, że czytałam inne tematy odnośnie tego problemu i nie udało mi się naprawić błędu.

System operacyjny to Windows 8.1.

Link do strony z której pobieram grę: x (wklejam go, ponieważ jak pisze jest to cs przeznaczony dla Windows 8.1, tak próbowałam innych stron i nie wiem czy jest to jakaś różnica, więc wrzucam link).

Informacje o problemie: Gdy uruchamiam grę z różnymi trybami zgodności raz nie włącza się nic, później pojawia się czarny ekran i brak odpowiedzi ze strony hl.exe, przez co muszę restartować laptopa. Sterowniki do karty graficzne aktualizowałam jeszcze dzisiaj (16.06.2015 r. - wtorek) i dalej te same błędy.. 

Oraz coś, co warto byłoby dodać.. Jakiś czas temu miałam zainstalowaną grę (cs 1.6) na tym samym laptopie, wszystko było ok, jednak po krótkim czasie kupiłam cs:go i nie zależało im już na starszej wersji. Teraz jest mi jednak potrzebna i byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś, kto zna się na tym mi pomógł. 

Pozdrawiam, Ewelina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...