Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Lee Sin / Riven

Gość Husoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Cześć, na ogół nie proszę o pomoc jeżeli chodzi o skiny, jednakże tym razem mam na prawdę spory dylemat. Interesują mnie 3 skiny, Muay Thai i Pool Party Lee Sin oraz Battle Bunny Riven.
Który z wymienionych skinów jest według Ciebie najlepszy? Komentarzy typu "Wybrałbym Pool Party" nie biorę nawet pod uwagę, oczekuję konkretnych powodów dla których warto wydać RP.

Opublikowano

Osobiście wybrałabym do Riven (sama go posiadam, bo jest mi bliższa niż Lee), ładny art, uroczy ogonek i uszy, genialnie komponuje się z jej śmiechem. Jeżeli wolisz do Lee, to Pool Party, fajny art, zmieniony wygląd postaci w grze oraz animacja, akurat idealna na obecną porę, zbliżają się wakacje, więc weź go i już :D

Opublikowano

Właśnie rozmyślam czy nie poczekać na promocję, która może będzie na te skiny z serii Pool Party podczas eventu, wtedy skin byłby tańszy o 50%, a jeżeli nie uzbiera się odpowiedniej ilości punktów to zakupie prawdopodobnie Battle Bunny Riven.­

Opublikowano

­Cześć, na ogół nie proszę o pomoc jeżeli chodzi o skiny, jednakże tym razem mam na prawdę spory dylemat. Interesują mnie 3 skiny, Muay Thai i Pool Party Lee Sin oraz Battle Bunny Riven.

Który z wymienionych skinów jest według Ciebie najlepszy? Komentarzy typu "Wybrałbym Pool Party" nie biorę nawet pod uwagę, oczekuję konkretnych powodów dla których warto wydać RP.

Hej mój mistrzu :)

Co do pytania to najbardziej podoba mi sie Battle Bunny Riven ze względu na jego wykonanie. Animacji może i nie ma rewelacyjnych ale sam model został idealnie dopasowany do tej postaci dzięki czemu przyjemnie się nią gra. Osobiście posiadam Pool Party Lee jak i Battle Bunny Riven i przyznam, że na Twoim miejscu nie mógłbym się zdecydować ponieważ dwa skiny są po prostu "epickie" ale dam Ci na to rozwiązanie - aaaaa mianowicie kup dwa :P 

Co do PP Lee to model jak i animacje bardzo mi się podobają, nie wspominając o tym śmiesznym recallu :) Cóż ciężko doradzić ponieważ dla każdego indywidualnego gracza, każdy skin będzie lepszy lub gorszy.

True love survives all

Opublikowano

­Przemyślałem sobie teraz na spokojnie i zdecydowałem, że zakupię Pool Party Lee Sin, mam nadzieję, że podczas tego eventu uzbiera się odpowiednia ilość punktów na wyprzedaż. Częściej spotkać można mnie na jungli niż na topie, także skin do Riven by się tylko kurzył. 

Opublikowano

Ja polecam Battlebunny Riven :) Posiadam i jestem zadowolony. Świetne animacje, uroczy art i mieczo-marchewka xp Jeśli chcesz skina do Lee Sina, to tak jak poprzednicy polecam Pool Party. Posiada on ładny art, zmienioną animacje Q oraz oryginalny recall :)­

Opublikowano
Wybrałem już skin, który zakupie na promocji i będzie to Pool Party Lee Sin i prawdopodobnie Leona z tej samej serii.­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...