Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arma 2 - błąd przy uruchomieniu

BlackWizard6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Wczoraj na steamie kupilem Arma 2 i Arma 2:OA. Na Arma 2 nie mam list serwerow multi, wiec wchodze na Arma 2:OA multi, gdy wbijam na Westland gra sie wylacze, a nastepnie wlacza od nowa, jednka wyskakuje blad "Display adapter does not support format D24S8 for X8R8G8B8". Co mam zrobic?! Poki co robie reinstal, moze pomoze.

Opublikowano

Jesli dam "Lunch without BattleEye", to mi sie odpala gra, jednak, gdy wchodze na serwer po chwile pokazuje sie "BE Client:requiring version 1.232. Updating..." i gra sie wylacza, a gdy proboje sie updatowac wyskakuje ten sam blad co wczesniej....

BLAGAM POMOZCIE!

Edit. Juz sie udalo. Wystarczylo zaaktualizowac sterowniki graficzne.

Jednak mam jeszcze jedno pytanie. Mianowicie ogladajac arme 2:OA na yt widzialem ladniejsza grafikes, podczas biegania kamera sie nie trzesla itd.

A ja po wbiciu na Wasteland zawiodlem sie na grafice, pomimo, ze gram na b.wysokich i wkurza mnie ta kamera....Wy tez tak macie?

Opublikowano

Pamiętam, że trzęsienie kamery przy bieganiu można gdzieś wyłączyć w opcjach, nie pamiętam dokładnie gdzie, bo już dawno nie grałem.

Co do grafiki, to upewnij się, że masz wszystkie opcje graficzne ustawione na max, bo może nie masz wszystkiego na full.

Poza tym filmikami na YT bym się nie sugerował, bo tam nawet w najwyższej jakości nie widać wielu szczegółów i po prostu wydaje się, że gra jest ładniejsza.

Arma 2 ma już trochę lat i nie jest już tak ładna, Arma 3 potrafi jedynie zachwycić grafiką, dwójka już raczej nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...