Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odbanowac sie na serwerze TS3?

AndeR07x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko pare dni temu dostalem bana na serwie ts3 (perma) i chcialbym sie jakos odbanowac, lecz nie wiem jak. Mozecie mi wytlumaczyc ? Ogolem mieszkam za granica i nie wiem czy mam to "zmienne ip" czy nie. Jest jakis prosty sposob na to ? I jak da rade ominac bana na ts ? W sensie ze jak dostane bana to odrazu ban idzie na inne ip czy cos tam a nie na moje ?

Opublikowano

U mnie problem wyglada tak ze ja nie moge se wejsc na strone mojego dostawcy i "zmien IP" 

To skorzystaj z programu CyberGhost albo podłącz się samemu do publicznego VPN.

Opublikowano

Probowalem juz, sciagnolem CyberGhost 5 i dalem se jakies ip z angli potem z polski ale daje mi na ts ze "Failed to connect to server" czy cos takiego :/ A wczesniej wyskakiwalo ze mam perma :c

Opublikowano

Probowalem juz, sciagnolem CyberGhost 5 i dalem se jakies ip z angli potem z polski ale daje mi na ts ze "Failed to connect to server" czy cos takiego :/ A wczesniej wyskakiwalo ze mam perma :c

Spróbuj inne darmowe serwery na CyberGhoscie - Niemcy,Holandia...itd. Jeszcze musisz zmienić swoje ID czyli jak się połączysz z innnym IP to jeszcze w TS'ie CTRL + I i stwórz nowe ID.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...