Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne dzwięki

Zgredxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jak gram to jak dednie ktos chyba z teamu to slychać dziwne dzwięki jak np Smiech i otwieranie ksiązki i przewracanie stron wie cos o co chodzi ?

Na mapie były postaci

Nami.Karthus,teemo.sivir.blitztrank.draven.akali.irelia.annie

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Ale smiech na rzece ? albo jak dedłem (first blood ) to byl smiech dziwny to samo jak na rzece się zasmiałem

Dobra juz jedno wiem jak karthus recallował to bylo slychac na calej mapie

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

To nie wina Karthusa. Ja spotykam sie z tym smiechem w prawie kazdej grze, jest to bardzo dziwne a nawet wystepowalo to na 3v3. Moj kolega slyszy tez bardzo czesto to ale nie w tej samej chwili! Jak dla mnie jest to zagadka i mam nadzieje, ze ktos wytlumaczy o co z tym chodzi.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Śmiech to easter egg, pojawia się w losowym momencie, gdy jesteśmy na rzece (lub gdy się na niej zaśmiejemy). ­Otwieranie książki i przewracanie stron na 100% wina Karthusa.

Opublikowano

mnie się takie coś never nie trafiło ;_; why ?... też kce !...

Trzeba isc na rzeke koło smoka i zasmiac się

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Ale smiech na rzece ? albo jak dedłem (first blood ) to byl smiech dziwny to samo jak na rzece się zasmiałem

Dobra juz jedno wiem jak karthus recallował to bylo slychac na calej mapie

no tez sie smialem na rzece i byly jakies dziwne dzwieki i wlasnie nei wiedzialem o co chodzi xD

Hello there.

Opublikowano

20141229160810uid1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...