Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blad przy aktualizacji Ubuntu 12.04 na 12.10

Peciszek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od jakiegos czasu mam aktualizacje na Ubuntu 12.10 . Daje aktualizuj i wyskakuje okienko z pomoca Ubuntu itp ich strony bla bla bla . Po czym wyskakuje pobieranie i nagle sie przerywa i wyskakuje problem z siecia . A normalnie mam wifi . Gdy ktos jest w stanie pomoc bardzo bym prosil :)post-1350224-0-84451600-1434455544_thumb.pngpost-1350224-0-59528200-1434455550_thumb.pngpost-1350224-0-37979700-1434455555_thumb.png

Opublikowano

Ja nie widzę żadnego problemu poza użytkownikiem który czytać nie potrafi i na dodatek zapomniał podłączyć zasilanie do laptopa którego brak wyłącza kartę wifi albo uniemożliwia pobranie 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Czytac potrafie to z podlaczeniem ladowarki to do aktualizacji programow bylo :) teraz podlaczylem i dalej ten sam komunikat wyskakuje problem z siecia :/

Opublikowano

Kablem wyskakuje to samo :/ nie wiem co sie dzieje resetowalem laptopa i dalej to samo . Szukalem na forach Ubuntu ale nic nie ma o takim przyoadku .

Opublikowano

To nie uaktualniaj , masz przecież wersję LTE ze wsparciem na kilka lat a chcesz na wersję która już nie posiada w ogolę wsparcia jeśli chodzi o nowe sterowniki i poprawianie błędów systemu . Chcesz na siłę robić downgarde to sobie rób, najlepiej ściąg iso 12.10 i uaktualnij jak się uparłeś. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Albo zainstaluj odnowa Ubuntu 15.10 [Werewolf wily] ;)

int o = 1, y = 1;

while(o == y && y < o && o < y){

printf("Co ja tworze....");

}

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...