Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

System rang

Tetrisal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

ostatnio od kogoś usłyszałem, że matchmakingi można grać dopiero jak się wbije 3 lvl? Czy to prawda?

Pozdrawiam.

Opublikowano

To ile czasu zajmuje wbicie tego 3 lvl'a? Nie mówię tutaj o moim dostępnym czasie tylko ile trzeba zagrać uproszczonych żeby wbić ten 3 lvl?

Opublikowano

Niedawno była aktualizacja, która wprowadziła to ograniczenie :) Według mnie zmiana na plus! Aby szybko wbić lvl musisz grać gry. Od siebie polecam wyścigi zbrojeń i death mecze. 

sygnatura.png

Opublikowano

Przecież to jest jakiś żart. Na wbicie 2 rangi potrzebuje +/- 5k expa. Za 1 wyścig zbrojeń jak jestem pierwszy dostaje 94...

Opublikowano

Przecież to jest jakiś żart. Na wbicie 2 rangi potrzebuje +/- 5k expa. Za 1 wyścig zbrojeń jak jestem pierwszy dostaje 94...

Ale dzięki temu systemowi będzie mniej smurfów i cheaterów ;)

A na tą rangę to polecam kupno operacji jeżeli ci zależy na szybkim wbiciu rangi.

893961446222509646083.png

Opublikowano

Ale dzięki temu systemowi będzie mniej smurfów i cheaterów ;)

A na tą rangę to polecam kupno operacji jeżeli ci zależy na szybkim wbiciu rangi.

Co w tym złego, że są smurfy? W każdej grze są.

Opublikowano

Witam i pozwole sobie podłączyć się do tematu. Ostatnio w cs grałem ładnych parenaście lat temu jeszcze na lan'ie w kafejce. Dlatego całkowicie nie znam zasad rang itp,niby ogladam filmiki itd ale wiadomo,nie wszystko człowiek z tego zrozumie dlatego mam pare może głupich pytań. Zaznaczam że cs kupiłem dwa dni temu.

Mam 1 lvl,gram DM i nawet raz zagrałem demolke,przeważnie z marnym skutkiem. Widziałem swoje statystiki i sa lekko poniżej 1k/d,czy to ma wpływ na przyszłe rangi? Czy gra na randze silwer jest trudniejsza niż na DM? Czy te godziny które mnie teraz czekają na DM gram z początkującymi graczami jak ja,czy tu jest mieszanka rang?

To chyba tyle z obecnych pytań,w reszte nie ma co się zagłebiać,powoli mam zamiar poszerzać swoją wiedze.

Opublikowano

3 lvl to i tak mało, wbiłem go w 15h maniaczenia wyścigu... mogli by dać 5/6, bynajmniej ilość cheaterów spadła by o ponad połowe...

Opublikowano

3 lvl to i tak mało, wbiłem go w 15h maniaczenia wyścigu... mogli by dać 5/6, bynajmniej ilość cheaterów spadła by o ponad połowe...

Nie wiem co Wy macie do tych cheaterów. Mam 1500h w csa i może spotkalem 2 cheaterów..

Witam i pozwole sobie podłączyć się do tematu. Ostatnio w cs grałem ładnych parenaście lat temu jeszcze na lan'ie w kafejce. Dlatego całkowicie nie znam zasad rang itp,niby ogladam filmiki itd ale wiadomo,nie wszystko człowiek z tego zrozumie dlatego mam pare może głupich pytań. Zaznaczam że cs kupiłem dwa dni temu.

Mam 1 lvl,gram DM i nawet raz zagrałem demolke,przeważnie z marnym skutkiem. Widziałem swoje statystiki i sa lekko poniżej 1k/d,czy to ma wpływ na przyszłe rangi? Czy gra na randze silwer jest trudniejsza niż na DM? Czy te godziny które mnie teraz czekają na DM gram z początkującymi graczami jak ja,czy tu jest mieszanka rang?

To chyba tyle z obecnych pytań,w reszte nie ma co się zagłebiać,powoli mam zamiar poszerzać swoją wiedze.

Granie uproszczonych/dm/wyścigów zbrojeń itd. nie wpływa na Twoją rangę. Możliwe, że na silverze gry będą łatwiejsze ponieważ na DM często wchodzą ludzie, którzy coś tam już potrafią żeby sobie aima trochę potrenować czyli, że jest tam mieszanka rang :)

Opublikowano

Na rangi te gry nie mają wpływu tylko MM'y, a wbicie szybkie 3lv? To zależy ile dziennie grasz i polecam grac wyścigi zbrojeń i DM'y ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...