Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HOT] Effect LevelUP - Musisz To Mieć !

RysieQQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma to jak zjeby, które spotkały się na TS'ie :D

Podoba mi się! :D

Mi też się podoba, bardzo będzie pasował do wszystkiego na twoim serwerze :D :D

Opublikowano

I w tym momencie Wszelka nadzieja na dalszą przyszłość Klasycznego oraz Prawdziwego  metina w gruzach poległa  ..... ( ostatnio powstaje taki  syf ze w głowie się nie mieści)

@top

a żeby  uniknąć bezsensownego  warna napiszę iż efekt jest  beznadziejny i powoduje efekt wymiotny, napewno tego nigdzie ni użyję.

Lecz dla samego  autora wielki  + bo Trzeba się rozwijać w każdym kierunku  i podejmować nowe wyzwania xD. Ciał ;)

Opublikowano

I w tym momencie Wszelka nadzieja na dalszą przyszłość Klasycznego oraz Prawdziwego  metina w gruzach poległa  ..... ( ostatnio powstaje taki  syf ze w głowie się nie mieści)

@top

a żeby  uniknąć bezsensownego  warna napiszę iż efekt jest  beznadziejny i powoduje efekt wymiotny, napewno tego nigdzie ni użyję.

Lecz dla samego  autora wielki  + bo Trzeba się rozwijać w każdym kierunku  i podejmować nowe wyzwania xD. Ciał ;)

Zgodzę się że nie nadaje się to do metina.

Lecz ta praca jest zrobiona na przysłowiowej beki.

dodam że praca jest to edytowany effect przywołania peta.

Pozdrawiam i dzieki za propsy 

1912513.jpeg

Opublikowano

dawno mnie nie było w tym dziale ale O K***A xD fajne daje lajka ale mogą być koszmary nocne jak to dodacie na jakiś serwer ale bez jaj asek ty się zakochałeś w tym asfenie że wrzucasz 102312090841089512958 rzeczy o nim :D 

Opublikowano

dawno mnie nie było w tym dziale ale O K***A xD fajne daje lajka ale mogą być koszmary nocne jak to dodacie na jakiś serwer ale bez jaj asek ty się zakochałeś w tym asfenie że wrzucasz 102312090841089512958 rzeczy o nim :D

To daj tego lajka / z asfena beka zawsze spoko 

1912513.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...