Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o Bany (nie za cheaty)

ZI0M3Xpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć jestem nowym graczem cs'a i chciałbym się dowiedzieć kilku rzeczy o banach za wyjście z meczu.

1. Jaka jest po kolei długość banów

2. Czy jeżeli będę miał bana np. na 7 dni czy to się kiedyś wyzeruje czyli czy np. po miesiącu będę dostawał od nowa bany (30min itd.)

Za odpowiedzi dam like i z góry Dziękuje :)

Ps. Nie będę zakładał nowego tematu więc napisze tutaj. Czy jak gram z goldami to od razu będę mieć golda?(mam unrankeda)

Opublikowano

3. pzoatym jak będziesz wygrywał większość meczy to możesz trafić i wyżej ^^, na smerfie osobiście po kolei grałem z --> unranked -> silvery ->goldy ->kałachy z laurami -> dmg/2 kałachy -> Lem'y i dmg ;)

Opublikowano

1. 30min, 2h, 24h, 7dni

2. po tygodniu się cofa o 1 poziom, np miałeś bana na 24h, miną i przez 7dni nie dostałeś bana to następny będzie na 2h, a nie 7dni

Ale jest trick, który u mnie zawsze działa: odłączam kabel od neta i dostaje zawsze bana na 30 min

graphic.png

Opublikowano

Wszystko zalezy od statow , mvp i tego gdzie celujesz. Powiecie mi ze celowanie nie ma nic do rzeczy, ale nabiajac LEMy bez rage elo sam pierwszy mecz przegrywam i strzelam po nogach przeciwnikom = brak rage elo.

Dodatkowo jak dobrze grasz to mozesz trafic wyzej. Ja zawsze gram tak: gram z goldami > kalachami/dmg -> orlami > suprimy/globale , ale mysle, ze ty raczej nie bedziesz gral na takie wysokie rangi ;)

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Mam jeszcze 1 pytanie chodzi o to, że wyjeżdżam na wakacje i nwm co zrobic z cs'em bo podobno jak sie nie gra przez kilka tyg to ranga spada i nwm co zrobic czy jak mi spadnie po tych 2 miesiącach do un rankeda to po kilku meczach znowu bedzie gold1 czy lepiej dac konto zaufanemu koledze?

Opublikowano

Mam jeszcze 1 pytanie chodzi o to, że wyjeżdżam na wakacje i nwm co zrobic z cs'em bo podobno jak sie nie gra przez kilka tyg to ranga spada i nwm co zrobic czy jak mi spadnie po tych 2 miesiącach do un rankeda to po kilku meczach znowu bedzie gold1 czy lepiej dac konto zaufanemu koledze?

Nie spadniesz do unrankeda ;-)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Grając z goldami nie musisz dostać odrazu golda to zależy jakie robisz staty. 

Wszystko zalezy od statow , mvp i tego gdzie celujesz. Powiecie mi ze celowanie nie ma nic do rzeczy, ale nabiajac LEMy bez rage elo sam pierwszy mecz przegrywam i strzelam po nogach przeciwnikom = brak rage elo.

Dodatkowo jak dobrze grasz to mozesz trafic wyzej. Ja zawsze gram tak: gram z goldami > kalachami/dmg -> orlami > suprimy/globale , ale mysle, ze ty raczej nie bedziesz gral na takie wysokie rangi ;)

Panowie, nie udzielajcie się jeśli macie zamiar wprowadzać w błąd. Na ELO wpływa jedynie MVP i stosunek wygranych rund do przegranych oraz ELO pozostałych graczy.. Polecam przeczytać mój poradnik o systemie rang.

http://www.mpcforum.pl/topic/1399846-jak-dzia%C5%82a-system-rang/

Na przyszłość czytajcie a nie gadacie głupoty.. Celowanie wpływa na rangę, błagam... 

Ranga zanika po 30 dniach nie grania i musisz ponownie zagrać 1 mecz.

­

Opublikowano

yyyy? jeśli zrobisz słabe staty to nawet grając z MG nie dostaniesz golda więc o czym my tu mówimy ? 

To według ciebie jeśli się gra z goldami to na 100% masz golda 

To ja wezmę znajomego global elita zagram z nim 10 i też jestem globalem? tak to według cb działą?

Opublikowano

yyyy? jeśli zrobisz słabe staty to nawet grając z MG nie dostaniesz golda więc o czym my tu mówimy ? 

To według ciebie jeśli się gra z goldami to na 100% masz golda 

To ja wezmę znajomego global elita zagram z nim 10 i też jestem globalem? tak to według cb działą?

Staty to są staty i mają gówno do gadania, może dają te kilka punktów, ale liczy się tylko MVP i jak już mówiłem stosunek wygranych do przegranych rund oraz punkty ELO pozostałych graczy. No i wiadomo, jeżeli wygrasz z botem w Teamie to dostajesz więcej punktów ELO.. Poczytaj o systemie rang, bo nie mam ochoty skracać Ci tego. 

­

Opublikowano

Staty to są staty i mają gówno do gadania, może dają te kilka punktów, ale liczy się tylko MVP i jak już mówiłem stosunek wygranych do przegranych rund oraz punkty ELO pozostałych graczy. No i wiadomo, jeżeli wygrasz z botem w Teamie to dostajesz więcej punktów ELO.. Poczytaj o systemie rang, bo nie mam ochoty skracać Ci tego. 

­

No dobrze ale oczywiście staty mają przełożenie na MVP jednak musisz zabijać by je mieć 

cały czas nie będziesz podkładał albo rozbrajał bomby 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...