Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupował już ktoś jakiegoś bota u kromcia ?

xxx-x-xxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie kupował ktoś ? Żadnych problemów przy transakcji ? Jak jego boty się sprawują ? 

Ps

Zapytam jeszcze o tego bocika palla by palavia czy do odpalenia programu koniecznie jest potrzebna alfa lub koronka ? Bo tak się składa że powracam od 0 do darkorbit a alfy nie mam zamiaru robić lece w zety kappy epsilony i z tych wszystkich wrót prawdę mówiąc będe miał i pp i klucze na ewentualnego apisa zeusa lf4 i uri na ulepszenia no i herki i havoc :D A wiem że z bocikiem na pall to nie zajmie długo :) Urka ostro leci zaraz elita będzie :D

Opublikowano

Ja kupowałem u niego bota/y. Jesli byla jakas aktualizacja to zawsze wysylal nowa. Nie bylo problemow nigdy ale to wiesz jak to jest . Kazdego moze inaczej obsluzyc ;P.

Opublikowano

No tak :) A przepuszczam że klientów torche ma i wysyłanie każdemu może mu to sporo zajmować :D

Jaki polecacie bocik w miarę tani do palladium ? Bo kromcio chce 100 zł

Opublikowano

No tak :) A przepuszczam że klientów torche ma i wysyłanie każdemu może mu to sporo zajmować :D

Jaki polecacie bocik w miarę tani do palladium ? Bo kromcio chce 100 zł

Jeśli chce 100 zł to kupuj. Cechuje go profesjonalizm, wiec się opłaca. 

­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Jeśli chce 100 zł to kupuj. Cechuje go profesjonalizm, wiec się opłaca. 

­

haahahah padlem ;D Jak był V Bot jego autorstwa to nie mow ze to byl profesjonalizm ;D

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

Ja też kupiłem, ale na skrzynki w tle i powiem krótko żenada... zbiera tylko pet a statek latał tylko po mapie, już lepszy jest darmowy bot 

fsbot bg 

Opublikowano

dobrze, że tylko pet, wtedy masz 100% pewności, że nie dostaniesz bana

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Yhm tak myślałem że może coś śmierdzieć :) jeszcze ta cena :) Fs bot jest żałosny klika po ikonkach takich jak statek itd wchodzisz po 2 godzinach i patrzysz milion otworzonych okien ... Jego wydajność jest kiepska.Ile razy miałem tak że otworzył mi zakładkę peta i wyciągał go i chował i tak przez dobre 30 min.I jestem zmuszony przez takie coś zmuszony bardzo często doglądać bota.Mam pytanie jakiego polecicie mi bota który działa w tle na palladium żeby był w miarę dobry i tani do kupienia.Czy Mbot się nada ? Latam nim na darmowej wersji na skrzynkach i powiem że nie narzekam.Zbiera mniej więcej tyle co ja dam rade nazbierać.Czy Mbot w wersji premium działa w tle ?

Opublikowano

Wystarczy maszyna wirtualna i każdy bot będzie działał w tle. Rozumiem jednak, że nie każdy lubi albo ma możliwość postawienia takowej :)

Opublikowano

Za darmo ? Jaki Palla by palavia ? on jest dupny bo aby działał trzeba mieć alfe zrobioną :D Przeczytaj moje "PS" w moim temacie to będziesz wiedział :D 100 zł trochę dużo dlatego pytam się o jakiegoś innego bocika.Co do maszyny tak faktycznie wiem że tak się da umiem to zrobić i mam dobry sprzęt ale mimo wszystko nie chce mi się rozdzielać sprzętu.Planowałem kupić coś w tle i grać w gta 5 na singlu :D

Opublikowano

Na palke polecam fs bota, tylko trzeba "set minimap" ustawić na mgiełke

Pisałem trochę wyżej że fsbot jest bardzo słaby ponieważ potrafi odpalać ikonki takie jak użytkownik ustawienia uszlachetnianie pet przez co zasłania ekran oknami i nie może klikać

Mam fajnego bocika Mbot tylko jeżeli korzysta się z niego bez wersji premium to trzeba co godzine go na nowo włączać ponieważ równo co godzine bot przestaje zbierać.Bardzo dobry bocik nie otwiera okien i całkiem dobrze zbiera w porównaniu do fsbota mbot maksymalnie raz kliknie na grę po czym 2 raz aby zebrać skrzynkę robi to dosyć szybko a fsbot potrafi podlecieć do skrzynki i zebrać ją dopiero po 2-3 sekundach.

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie vbota.

Czy on zbiera palladium i czy się do tego nadaje ?
Ile kosztuję licencja i na ile czasu ?
Skąd go pobrać ponieważ na oficjalnej stronie się nie da.
Czy jest łatwy w uruchomieniu ponieważ kiedyś miałem jakąś starą wersje i nie działał.

I czy to prawda że palla by palavia ma tylko 10 dni licencji dla free userów ?

Opublikowano

Widze temacik o mnie :P to tak jak ktoś coś potrzebuje zostawiam kontakt gg 13109058 / mail [email protected]

Co do darmowych botów sam fakt że są darmowe świadczy o tym że lata na nich b.d ludzi bp ma do nich łatwy dostęp i są szybko wykrywalne

Ja deklaruje 100% niewykrywalność co do moich botów i tak jest już od ponad roku(mam spore znajomosci w bp) aktualizacje są częste i każdy błąd który urzytkownik zauwarzy staram się naprawić

strona web www.kromciobot.xaa.pl

P.S

Thuggee i SeterN. dziękuje za opinnie :)

mmentos1 Mówiłem każdemu że tylko pet ponieważ zrobienie w tle bez wirtualnej maszyny jest niebespieczne a ja nie chce psuć swojej opinni o niewykrywalności 

Mr.Burn jestem współ załórzycielem bota lecz od ponad roku prowadze go sam więc nie rozumiem co tu jest nie profesjonalne 

Opublikowano

Co do tych skrzynek w tle - już nawet wiem jak to jest zrobione w tym KromcioBocie :) Podstawowe funkcje klikania w oknach = banalne wykonanie :) Lepiej już kupić zwykłego bota bo ten konkretny (w tle - tylko pet) z pewnością się nie opłaca. Druga sprawa, że zbieranie w tle nie musi być wcale niebezpieczne - choć sam wolę używać maszyny wirtualnej (bo tak mi jest wygodniej i przy okazji nie wyłapię czegoś, czego nie chcę w systemie).

Opublikowano

Kromcio, serio? Az tyle bledow w jednym poscie? Mniejsza o to. Ja uzywam palla by pallavia do pallki i fs bota do skrzynek. Na pallce wyciaga mi 200 energii w 2 godziny co daje ok. 100 energii na godzine, czyli jak latwo mozna policzyc to wychodzi ok. 10k uri na godzine. Jakie są osiagi kromciobota?

Opublikowano

Kromcio, serio? Az tyle bledow w jednym poscie? Mniejsza o to. Ja uzywam palla by pallavia do pallki i fs bota do skrzynek. Na pallce wyciaga mi 200 energii w 2 godziny co daje ok. 100 energii na godzine, czyli jak latwo mozna policzyc to wychodzi ok. 10k uri na godzine. Jakie są osiagi kromciobota?

zależnie od konta na full koncie pod box 30k uri w godzine :)  a pallki malo zbierasz ja spokojnie citka zbieram 150-200 energi/h

Są to boty tylko dla kasy.... zacinaja sie, maja problem z wychaczeniem skrzyneczki... a co do autora.. to dziecko i tyle... 

To że mam dys. ort. to nie znaczy że dziecko pozdro.

Opublikowano

Może nie zbija na tych botach zbyt dużych kokosów to do tej pory hosta nie zmienił :) Każdy od czegoś zacząć musi - nie wiem jak długo on sprzedaje już te boty, więc może nie będę nic więcej pisał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...