Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Disconnected from server

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam następujący problem gdy chce wbić na mój serwer który hostuje Craftserve w MC wywala "Disconnected rom server", oczywiśćie za x-setnym razem wbije. Co najlepsze w konsoli nic nie wyskakuje a support twierdzi że powoduje to któryś z pluginów. A żeby było lepiej kolega ma "Broken pipe" jednak to jużjest w konsoli.

Z góry dzięki za odp.

Opublikowano

Zapewne przez MVC, napisz na PW jakie masz pluginy.

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Opublikowano

Zmień hosting i wgraj najnowszą wersję Spigota. Podobno craftserve używa przestarzałych i zbugowanych wersji.

Opublikowano

U nich wszystko jest zbugowane nawet panel serwera się ścina no ale cóż przecierpię jeszcze 19 dni ...

Co do pluginów:

WorldGuard
AutoMessager
AntiSpam
AuthMe
AzRank
EndReset
EchoPet
ChestShop
ColoredTags
ClearLag
HealthBar
Jobs
Essentials
HolographicDisplay
IslandWorld
PermissionEx
ServerSings
Multiverse-Core-Portal_invetories
NoCheatPlus
MassiveCore
Ultimate Survival Games
Valut
WorldBorder
WorldEdit
Fraction

Opublikowano

Haha, dlatego jak najszybciej się stamtąd przeniosłem, ale to już dawno temu :D

Niech zgadnę.. masz zainstalowaną wersję spigota albo craftbukkita +1.8? No skąd ja to wiedziałem.. :)

Oni nie będą tak szybko updatować silnika, więc możesz jak najszybciej zmienić hosting.

Co najlepsze, udostępnili spigota 1.8.3, który jest najbardziej zbugowany, gdy do nich pisałem (w tej samej sprawie) żeby się pośmiać, to odpisali mi coś o ochronie ddos.

Banda debili tam siedzi i nic więcej, przejdź na pukawkę, dostaniesz od nich serwer na miesiąc za darmo.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Problem rozwiązany zmiana hostingu rozwiązała problem w 100%.

1 kolega miał jeszcze tak że w ogóle nie mógł wbić na serwera a teraz dziwnym cudem po przeniesieniu całego serwera może wbić bez problemu.

CraftServe - nie polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...