Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

''Tania'' - NPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NPC jak i te moby są ładne ;) zobaczymy jak to wygląda w grze :3

Zasysam + leci ;)

Opublikowano

Daimo pewnie juz zasysa bo sam nie umie sobie wyexportowac

@ Colin dlaczego nie wyexportowales tego potwora co dales z kanalem alpha?

Milcz beztalenciu.

Model w temacie stary ale ten drugi niczego sobie :)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Milcz beztalenciu.

Nie bede mówił kto tu jest beztalenciem bo to chyba nie ja sie sam wywaliłem sam z teamu

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Nie bede mówił kto tu jest beztalencie bo to chyba nie ja sie sam wywaliłem sam z teamu

Ty nim jesteś, nie powiem kto sam nie potrafi zbudować plików serwerowych i za gotówkę kupuje pliczki resthey od qentiego na dodatek uciekają od niego z teamu TreeN i Winchester, twierdząc, że jest pazerą :D

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Milcz beztalenciu.

Thorin dałby lajka, ale wszystkie zostawił w moim temacie Endymionowi x)

@/ Npc znany, ale ładny :)

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

Ty nim jesteś, nie powiem kto sam nie potrafi zbudować plików serwerowych i za gotówkę kupuje pliczki resthey od qentiego na dodatek uciekają od niego z teamu TreeN i Winchester, twierdząc, że jest pazerą :D

Brawo w tym momencie sam sie przyznajesz że jestes typowa cebula ktorej na nic nie stac.

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Brawo w tym momencie sam sie przyznajesz że jestes typowa cebula ktorej na nic nie stac.

Ja potrafię sam zrobić serwer w przeciwieństwie do Ciebie, pilnuj tematów.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Ja potrafię sam zrobić serwer w przeciwieństwie do Ciebie, pilnuj tematów.

Dziwne w takim razie że żaden z twoich serwerow nie stoi a miales ich kilka

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Thorin dałby lajka, ale wszystkie zostawił w moim temacie wydymionowi x)

@/ Npc znany, ale ładny :)

comment_teup8Z2tYbqyAC3aN5VdMpTP4peqweNA

topic.

Strasznie stary npc, lata po necie i serwerach od ponad roku. Nie pasuje mi ta dupeczka do metina.

Opublikowano

@topic

Ok, wśród pochwał czasami musi się znaleźć jeden hejter, mam nadzieję, że potrafisz przyjąć trochę krytyki na klatę:

Co do "Taniej" - w swoich futurystycznych ciuszkach nie pasuje do klimatu metina.

Potworki - są przepiękne, skąd wyciągnięte ? Z Tery czy Lineage ? Wyobraź sobie sytuację, kroczysz swoim bohaterem przez świat gry po drodze napotykając i likwidując kolejne hordy typowych metinowych mobów, wszystkie one mają "czucie". Wtem trafiasz jednego z tych mobów, które wstawiłeś do tego tematu, zaczynasz go bić, widzisz jak jego życie ucieka, ale stwór kompletnie nie reaguje na twoje hity, jest bez czucia... Takie są moby z Lineage i Tery.

Powalają mnie ludzie, którzy szczycą się - "sam wyeksportowałem model" - użycie UModel od Gildora, import fbx do 3ds max, eksport do gr2 - to wszystko co niektórzy robią by wyeksportować jakikolwiek model do metina. Powiedz - skalowałeś te modele ? Zrobiłeś COKOLWIEK poza naciśnięciem LPM na export ? Jest tyle innych gier z równie pięknymi modelami, dlaczego ich nie Wyciągacie ? Bo trudniej ?

Wiem, że zaraz zobaczę odpowiedzi w stylu - A Ty co zrobiłeś ? - lub coś podobnego. Oto moja odpowiedź:

Nie mam w zwyczaju wrzucać na forum taniego chłamu (chyba jako jedyny), nie znam sposobu na exportowanie modeli tak by działały na AMD a nie zamierzam nikomu płacić za coś, z czego te pieniądze mi się nie zwrócą, tak wiem, że jest src metin i można użyć nowszego granny ale prawda jest taka, że nie wszyscy kompilują binki.

Proszę Was (wszystkich grafików 3d, którzy to czytają i Ciebie szanowny autorze tematu) przestańcie wrzucać moby bez animacji "Hit" bo to się robi już nudne. Naprawdę moglibyście się nieco bardziej wysilić...

Opublikowano

ghoul zmień dilera.

Szkoda tylko,że jestes tym typem co duzo mówi a mało robi,nadajesz sie do polityki.

Jeśli ma cie to usatysfakcjonować to trzymaj model z animacja hit.

56723143461981194794.png

Download:https://mega.co.nz/#!8hpQlARC!xJMGyMszKLDdHKCNTgYc0cRxdxJ9Vl6Yz3TQ5BIvu6U

Skan:https://www.virustotal.com/pl/file/b3aac3fe981cbc0751e12d2f81e0223f8f2ad5ce3fd611086f520a7c423c9233/analysis/

81330142092000894794.png

Opublikowano

@topic

Ok, wśród pochwał czasami musi się znaleźć jeden hejter, mam nadzieję, że potrafisz przyjąć trochę krytyki na klatę:

Co do "Taniej" - w swoich futurystycznych ciuszkach nie pasuje do klimatu metina.

Potworki - są przepiękne, skąd wyciągnięte ? Z Tery czy Lineage ? Wyobraź sobie sytuację, kroczysz swoim bohaterem przez świat gry po drodze napotykając i likwidując kolejne hordy typowych metinowych mobów, wszystkie one mają "czucie". Wtem trafiasz jednego z tych mobów, które wstawiłeś do tego tematu, zaczynasz go bić, widzisz jak jego życie ucieka, ale stwór kompletnie nie reaguje na twoje hity, jest bez czucia... Takie są moby z Lineage i Tery.

Powalają mnie ludzie, którzy szczycą się - "sam wyeksportowałem model" - użycie UModel od Gildora, import fbx do 3ds max, eksport do gr2 - to wszystko co niektórzy robią by wyeksportować jakikolwiek model do metina. Powiedz - skalowałeś te modele ? Zrobiłeś COKOLWIEK poza naciśnięciem LPM na export ? Jest tyle innych gier z równie pięknymi modelami, dlaczego ich nie Wyciągacie ? Bo trudniej ?

Wiem, że zaraz zobaczę odpowiedzi w stylu - A Ty co zrobiłeś ? - lub coś podobnego. Oto moja odpowiedź:

Nie mam w zwyczaju wrzucać na forum taniego chłamu (chyba jako jedyny), nie znam sposobu na exportowanie modeli tak by działały na AMD a nie zamierzam nikomu płacić za coś, z czego te pieniądze mi się nie zwrócą, tak wiem, że jest src metin i można użyć nowszego granny ale prawda jest taka, że nie wszyscy kompilują binki.

Proszę Was (wszystkich grafików 3d, którzy to czytają i Ciebie szanowny autorze tematu) przestańcie wrzucać moby bez animacji "Hit" bo to się robi już nudne. Naprawdę moglibyście się nieco bardziej wysilić...

On tego nie wyexportowal - wzial je z essentiala a bez nowego granny one na AMD nie zadzialaja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...