Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno Minecrafta - Co/Gdzie/Jak?

AveRa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiesz co? O ile pamiętam dało się, ale nie wiem czy teraz się da, najlepiej załóż konto na https://minecraft.net i jak założysz naciśnij kup i jak dojdziesz do metod płatności to zobacz czy można płacić PSC, ale myślę, że można nadal tym płacić. 

Opublikowano

Jak się bardziej opłaca? Konta w banku nie mam, więc kombinuję na wszelkie sposoby. :P

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo drogi kolego, to jest taka możliwość zakupu minecrafta , osobiście zbyt wiele o niej nie wiem, więc

radzę poszukać informacji ku temu na oryginalnej stronie gry - www.minecraft.net

Opublikowano

Minecrafta można kupić najbezpieczniej na minecraft.net na różnych stronach, na allegro można trochę taniej, ale za to ryzyko wzrasta, mogą być haczyki lub też nawet oszustwo. Obecnie Minecraft kosztuje do 90zł.

Opublikowano

g2a.com - strona, która posiada w swoim gronie yt'berów takich jak PewDiePie. 
Polecam zawsze tam kupowałem i będę kupywał gry ;)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Jak dla mnie najlepiej kupić na oryginalnej stronie minecrafta tam masz 100% pewność, że cię nie oszukają i będziesz miał swój orginalny nick

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...