Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Santeri.pl

Rev0lution

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Wpłaty na serwer są dobrowolne, smocze monety są tylko bonusem, gowno zrobicie :) nie ma po co isc na policje.

2. Azprime powiedział, że odda sm'y tym co się do niego zgłoszą ;)

Opublikowano

Zgłoszą ? Ciekawe jak mam z nim kontakt stworzyć jak ten pajac na forum nie zagląda a nawet na tsie siedzi na odsubskrybowanym kanale i wali głupa i codziennie ta sama śpiewka ze startem serwera ten człowiek jest jakimś niedorozwojem bez kitu.

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

­

Jak w temacie P.S na PW niech napiszą osoby które sprawe chcą zglosić na Policje dane Azprime posiadam :)

LoL, Azprajm Cie okradł?

A kto normalny w*******a hajs w is'a przed startem?

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah.

lecz się ziom, póki jesteś młody.

Opublikowano

Uwierz że wystarczającym dowodem będzie że się zgłosi xxx osób ;)

Nie rozśmieszaj mnie, co chcą zgłosić? Wpłatę charytatywną? Czytaj regulamin przed założeniem konta. Każde zgłoszenie sprawy na policję musi być zgodne z prawem RP.

Opublikowano

­

LoL, Azprajm Cie okradł?

A kto normalny w*******a hajs w is'a przed startem?

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah.

lecz się ziom, póki jesteś młody.

A ja napisałem że ja wplaciłem? Prosze tylko o kontakt do mnie ze posiadam dane Azprima :)

Nie rozśmieszaj mnie, co chcą zgłosić? Wpłatę charytatywną? Czytaj regulamin przed założeniem konta. Każde zgłoszenie sprawy na policję musi być zgodne z prawem RP.

Hmm dobrze że przestępstwa internetowe mają swoje prawa ;)

Opublikowano

A ja napisałem że ja wplaciłem? Prosze tylko o kontakt do mnie ze posiadam dane Azprima :)

Hmm dobrze że przestępstwa internetowe mają swoje prawa ;)

Jakie przestępstwo internetowe? Wpłata charytatywna, ale zaznaczę może 2x - Jeśli kupiłeś SM Azprime Ci je odda, napisz do niego ;)

Opublikowano

Już pisałem 2 razy ale napisze jeszcze raz... dyskutujemy na temat serwerów które mają więcej niż 14 dni. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...