Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tablet Apollo Quicki 726 - Problem! Pilne! Pomocy! :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników! Napotkałem się na mały problem i kompletnie nie wiem co zaradzić.. Koleżanka dziś w szkole dała mi tableta, powiedziała żebym usunał jej blokade ekranu (jest założone hasło) gdyż ona pożyczyła tablet koleżance, a ta dla jaj jej założyła to hasło i nie chce podać, ale to nie ważne. "no spoko" pomyslałem, lecz nie jest łatwo tak jak myślałem, wiadomo co chciałem zrobić: 

-wejść w recovery

-ust. fabryczne

- po problemie

lecz tak nie jest... Gdy próbuje wejść w recovery tabletu, ukazuje mi się  Ikonka androida z otwartym brzuchem... :D

I tyle.. i tak cały czas, jakieś rady? Jak mogę to zrobić? Ew. czy jest inny sposób na ominięcie/usunięcie blokady w tym tablecie?

Opublikowano

Sprawdź czy aby na pewno wchodzisz w recovery, a nie w tryb flashowania. Jeżeli nie, to poczekaj kilka minut na tym androidzie. Jak się nie uda to pełny reflash systemu.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Sprawdź czy aby na pewno wchodzisz w recovery, a nie w tryb flashowania. Jeżeli nie, to poczekaj kilka minut na tym androidzie. Jak się nie uda to pełny reflash systemu.

na pewno, gdy próbuje innych kombinacji z innymi klawiszami z POWERem to nic się nie dzieje. 

Na stronie apollo tez nic nie znalazłem.

Dzieki za szybką odpowiedź, doceniam.

edit:

znalazłem coś takiego

http://forum.android.com.pl/topic/71581-naprawa-softu-w-tablecie-apollo-quicki-726/

spróbuje to zrobić i dam znać jak poszło. Mimo tego dzięki za szybką reakcje. 

edit2:

coś nie idzie... :_:

niestety, nie da rady chyba... Gdzieś wyczytałem, że recovery da się wgrać (5.5.0.4) ale nie wiem kompletnie jak i nie wiem gdzie szukać.

@Razeer123 może tu mi jakoś pomożesz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...