Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|Romero's Aftermath|LowSystemMemory

PietruszkowyTV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Cześć witajcie . Chciałbym się was zapytać czy gra Romero's Aftermath pójdzie mi na mój komputer 

Oto specyfikacje laptopa

procek            AMD         A4-3305M      With Radeon   HD GRAPHICS 1.90 GHz

Ram 3gb

64 BITY 

win 7

Service Pack 1

A i jeszcze mam takie pytanie . 

Mam już tą grę . Gdy  wchodzę na serwer czekam aż się załączy i nagle czarny ekran . Kilka minut czekałem i pojawił się pasek i nad tym paskiem pisze ''Logging in czy jakoś tak '  poradzicie coś ...?  I jeszcze na koniec xD . Jak wchodzę do gry pojawia się komunikat ''LowSystemMemory Error' Proszę pomóżcie tak się na tą grę nastawiłem że normalnie nie mogę grać w inne tylko w tą

1fvjwk.png

Masz pytania ? pisz mi na pw , a na pewno odpisze :)    Nie zapomnij też dać + :)

Opublikowano

­Cześć witajcie . Chciałbym się was zapytać czy gra Romero's Aftermath pójdzie mi na mój komputer 

Oto specyfikacje laptopa

procek            AMD         A4-3305M      With Radeon   HD GRAPHICS 1.90 GHz

Ram 3gb

64 BITY 

win 7

Service Pack 1

A i jeszcze mam takie pytanie . 

Mam już tą grę . Gdy  wchodzę na serwer czekam aż się załączy i nagle czarny ekran . Kilka minut czekałem i pojawił się pasek i nad tym paskiem pisze ''Logging in czy jakoś tak '  poradzicie coś ...?  I jeszcze na koniec xD . Jak wchodzę do gry pojawia się komunikat ''LowSystemMemory Error' Proszę pomóżcie tak się na tą grę nastawiłem że normalnie nie mogę grać w inne tylko w tą

No tak szczerze to, procesor 2 rdzeniowy+ karta (bez modelu) nwm jaka dokładnie.Słabo to widze brak podstawowego 4gb ramu to dlatego to wyskakuje.Można to chyba ominać 

­

Opublikowano

­Ale czemu nie mogę wejść na serw?

Odpowiecie ?

­

1fvjwk.png

Masz pytania ? pisz mi na pw , a na pewno odpisze :)    Nie zapomnij też dać + :)

Opublikowano

3 GB ramu stykną i można z taką ilością odpalić i grać (mam takiego lapka)Procek wątły ale powinien iść. Najgorsza jest tak zintegrowana karta graficzna z procesorem. Podejrzewam, że jest to HD 6490M lub nawet słabsza. Możesz kombinować ale i tal będzie kicha.

test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...