Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crash Minecraft'a by Zyczu - jak to naprawić?

Krejzifik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WIELKA PROŚBA!!!!!

Chce zrobić serie minecraft 1.6.2 na modach lecz nie mogę bo:

post-1385307-0-05163400-1434380641.png

post-1385307-0-71096200-1434380641.png

cat-banner.png                                                OBSERWUJ MOJE POSTY :3

Opublikowano

Wejdź w START (Systemu) >>> URUCHOM >>> Wpisz: %appdata% >>> Znajdź folder .minecraft i .minecraftzyczu i go usuń. Potem wejdź w zyczu i zainstaluj ponownie. Inaczej się nie da. Polecam też Launcher Minecraft TeamExtreme. Nie wiem czy ma wersje od 1.0 do 1.8.7 LINK: zWystarczy żeby mieć mody pobrać ModLoader. 

P.S Poradniki do ModLoader są w necie ;)

Opublikowano

Podaj listę modów które chcesz zainstalować.

Wersja: 1.6.2

Mody: Thaumcraft 3, Minecraft Forge, Jammy Fruniture Mod, Forestry, PixelMon,  BattleTowers, Forge Manager Pack, Crossbow Mod 2, Dismensional Doors

Odpowiedź: Też sądzę ze mogą się mody stykać lub co tam myślisz ale też sądzę ze za mało ram'u jest ustawionego ale ty może coś wymyślisz @szymo02 .

cat-banner.png                                                OBSERWUJ MOJE POSTY :3

Opublikowano

­Powiedz mi tylko jedno. Jak ci zyczu może działać skoro nikomu już nie działa?

Zainstaluj sobie mody na launcher np Shiginima

Opublikowano

co to?

Opublikowano

@szymo02

Ok dzięki ale dowiedziałeś się o co chodzi z tymi modami?

Opublikowano

@Wedkarz_112  BRAVO!!!! zepsułeś mi minecraft by zyczu :*<

Opublikowano

a przy okazji da ktoś link do najnowszej wersji minecraft by zyczu [ @Wedkarz_112 BRAWKO!] bo strona nie działa

Opublikowano

a chociaż znacie launcher'a który ma opcje automatycznego wgrywania modów czyli podobnego do by zyczu? @szymo02 @Wedkarz_112 @KruszakPL

Opublikowano

Ref

Opublikowano

Ref

Opublikowano

To jest zyczu on był programowany ze sam się miał naprawiać ale tak się stało że ten launcher został potem usunięty ... Były tam błędy ze mody się z wersjami nie zgadzały i tak dalej jest trzeba dokładnie patrzeć na mody i wersje lub usprawnienia ui

Opublikowano

eee kupiłem premium, zainstalowałem Craften Terminal, połączyłem Craften Terminal z kontem premium i proszę! Mam premke z modami i to łatwymi do zainstalowania PS Craften Terminal działa jak minecraft by zyczu tylko szybciej :3

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...