Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję 3 osób do drużyny.

CazpiaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Gram w CS:GO przeszło 400 godzin. Wiele meczów przegrałem gdyż w drużynie miałem +/- 3 cyka blyatów, dlatego też chcę zacząć grać w ogarniętej drużynie, poznawać nowe taktyki i ciekawostki i wykorzystywać je z kolegami w drużynie.

WYMAGANIA

Skype / TeamSpeak 3 i sprawny mikrofon

Głos byle żeby nie był piskliwy

Poziom intelektu wyższy niż typowe dziecko z zespołem Downa ("(...) twoją matka hihihihi" itp.)

+30 FPS'ów (może mało podałem ale mniej chyba mieć nie można)

Jeżeli chodzi o umiejętności:

-ogarnięcie recoila (jeżeli jest to jedyna rzecz które nie potrafiszj, to możesz się zgłosić)

-dobry movement (dobra umiejętność poruszania się)

-chęć do nauki nowych tricków, taktyk (jeżeli uważasz, że najlepszą metodą jest rush, to wyjdź)

Zasady panujące w drużynie (ogólne)

-Ja jestem prowadzącym to znaczy, że ja ustalam taktykę i należy się mnie słuchać co oczywiście nie wyklucza Twoich własnych propozycji 

-Nigdy się nie poddajemy - 15:0 ? - Jedziemy do remisu! 

-Nadużywanie wulgaryzmów/używanie ich w bezsensowny sposób mimo upomnienia - wykluczenie z drużyny 

- Jeżeli ktoś coś perfidnie zepsuł, można mu powiedzieć co mógł zrobić lepiej 

- Nadmierne wyśmiewanie kogoś gdy ktoś zrobił coś źle - wykluczenie z drużyny

- Po ustawieniu terminu meczu/zbiórki na trening taktyczny należy się na nim stawić - w przypadku opuszczenie takiego meczu/treningu kilka razy - wykluczenie z drużyny

To by było chyba na tyle. Nie napisałem tego wcześniej ale poszukuje maksymalnie 3 osób (jedną już mam).

Opublikowano

Ranga? 400 godzin? To nic....

1900 godzin here, suprime ( jedno konto + te dodatkowe ) jak bd mial lemka + to pisze się. 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...