Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modlitwa o Banwave

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No chyba nie. Rito tak sobie mówi tylko dlatego, że im wypada stwarzać pozory walki ze skrypterami i, żeby legit gracze myśleli , że coś robią.
Owszem, może będzie więcej banów za reporty i za spam waypointów (polecam jakiegoś humanizera), ale to nic nowego.
Wiem co mówię, jestem po części w administracji :P

Opublikowano

No chyba nie. Rito tak sobie mówi tylko dlatego, że im wypada stwarzać pozory walki ze skrypterami i, żeby legit gracze myśleli , że coś robią.

Owszem, może będzie więcej banów za reporty i za spam waypointów (polecam jakiegoś humanizera), ale to nic nowego.

Wiem co mówię, jestem po części w administracji :P

trafic leaguesharpa banwavem to zaden problem, mistejk przedstawil taki maly PoC jak wykryć l#, może to zrobić osoba ktora 1 miesiac siedzi w RE i troche dluzej w programowaniu, oni nie chca was lapac tak jak valve cheaterow bo jakby chcieli to by byl kernel driver i joduska by sie zesral.

Opublikowano

trafic leaguesharpa banwavem to zaden problem, mistejk przedstawil taki maly PoC jak wykryć l#, może to zrobić osoba ktora 1 miesiac siedzi w RE i troche dluzej w programowaniu, oni nie chca was lapac tak jak valve cheaterow bo jakby chcieli to by byl kernel driver i joduska by sie zesral.

To był skrypt, który wywala grę.

No zapowiada, a ile w tym prawdy to zobaczycie [ ja nie, bo nie gram już w lola ]

@0rganner, nie będę ciebie wyzywać, bo nie tędy droga, a poza tym radzę wyszukać co to jest w ogóle autyzm ;)

Opublikowano

To był skrypt, który wywala grę.

No zapowiada, a ile w tym prawdy to zobaczycie [ ja nie, bo nie gram już w lola ]

autism starts here? przeciez to wywalalo gdy wykrylo l# xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@AntyWarrn

wiem co to jest autyzm i ty go masz, to byl kod c++ i program w .exe ale co ty mozesz o tym wiedziec

Opublikowano

Panie Boże spraw banwave dla subskrybentów l#

Nie wiem dlaczego rito nie chce tego zrobić żeby wszystko co sie injectuje do lola i jest nielegalne nie działało.

@offtop 

Powiało cebulą :P

Opublikowano

Wyzywanie od polactwa, cebul itd. to działanie na rzecz zaborców Polski.

plany Niemiec Hitlerowskich - zabić 80-85% Polaków a 3 mln zostawić do pracy niewolniczej:

https://youtu.be/wDpvPQ45X-o?t=712

http://i.imgur.com/XtU17AP.png

Proszę cofnąć sobie do 10min i wszystko jasne, niszczy się dzisiaj Polaków i.in. słabe narody które pracują na rzecz narodów silniejszych - pomijam emigracje, ale wszystkie oferty pracy które teraz widzę są w firmach o kapitale zagranicznym - cała praca na rzecz tych firm to niszczenie Polski i pomaganie Niemcom i.in. Wszystko bez rozlewu krwi, dają narkotyki, gry komputerowe by nas uspokoić :) Cybernetyka się kłania. Popularność teorii spiskowych to też działanie manipulacyjne, wrzucenie czegoś pod szyld teorii spiskowej ma na celu zniszczyć bunt, wyśmiać takie poglądy itd.

Opublikowano

Wyzywanie od polactwa, cebul itd. to działanie na rzecz zaborców Polski.

plany Niemiec Hitlerowskich - zabić 80-85% Polaków a 3 mln zostawić do pracy niewolniczej:

https://youtu.be/wDpvPQ45X-o?t=712

http://i.imgur.com/XtU17AP.png

Proszę cofnąć sobie do 10min i wszystko jasne, niszczy się dzisiaj Polaków i.in. słabe narody które pracują na rzecz narodów silniejszych - pomijam emigracje, ale wszystkie oferty pracy które teraz widzę są w firmach o kapitale zagranicznym - cała praca na rzecz tych firm to niszczenie Polski i pomaganie Niemcom i.in. Wszystko bez rozlewu krwi, dają narkotyki, gry komputerowe by nas uspokoić :) Cybernetyka się kłania. Popularność teorii spiskowych to też działanie manipulacyjne, wrzucenie czegoś pod szyld teorii spiskowej ma na celu zniszczyć bunt, wyśmiać takie poglądy itd.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ale dojebałeś

wypierdalaj być patriotą czy c**j wie czym jeszcze, zrób laskę polsce czy coś może będzie ci lepiej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...