Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skaczący Ping

deskadupa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z grą Skill.

Ping skacze co 1 sek się zmienia raz jest 30 potem 40 potem 60 i tak ciągle skacze niekiedy jest tak że spada do 0 potem mam ścine gry 2sek potem ping wraca np do 40 i znowu to samo :( innym ping nie skacze (jest stabilny)

Bardzo proszę o jakąkolwiek pomoc z góry dzięki...

W trybie z botami jest to samo ping skacze w treningu też są ściny mam 2GB ramu wszystko

mam na najniższych ustawieniach graficznych.

Mam neostrande Fun Box też troche jest ciepły tean router ale jak robiłem speed test to

interet jest bardzo szybki a ping 32 czyli niski ;d

Proszę o jakiekolwiek rady dotyczące tego problemu szukałem w internecie ale innym to skacze

np od 30 do 1000 a mi od 0 do 90 :(

Proszę o pomoc...

Opublikowano

Tak wszystko mam wyłączone dyski sformatowane brak wirusów ... chyba :D . Router jest troche ciepły i jest stare okablowanie to internet kablowy

ze skrzynki takiej jest blisko internet jest szybki robiłem speedtest ping też niski bo 32.

W innych grach nie ma takiego problemu.\

Gra chodzi płynie tylko te ściny gry czasami :(

Tak jak pisałem wyżej ping co sek skacze.Jak gram z botami na moim serwie to też są te ściny gry dosyć często. Proszę o jakiekolwiek rady dotyczące problemu.

Z góry dzięki za każdą odpowiedz.\

I jak zwiększe grafike gry to ściny są owiele częstrze.

Opublikowano

Mam na niskiej, ściny gry są żadziej ale nadal są... I tak nie mam zamiaru grać na niskiej grafie bo mój komp z łatwością na średniej pociągnie.

Może wiecie jak sprawdzić co jest nie tak jakieś programy do sprawdzenia łącza internetowego czy coś ?

Opublikowano

Zmień język gry przy uruchamianiu na np, niemiecki (inni mówią, że pomaga, sam nie próbowałem)

Pobierz program do ustabilizowania pingu w grze.

Pomogłem? 

Daj like, to nic nie boli :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...