Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny loot w 0.57

Pba47

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie też jakiś dziwny loot? Albo nie ma nic w danym budynku, albo jest w ch*j rzeczy. Np. w industrialu na Krasnostav air jest mełno medykamentów i ubrań medyków, a w drewnianych domach można zrobić sobie kolekcję koszul. Koło lotniska w Krasno jest jedno miejsce, w którym respi się pełno rzeczy, typu AKM i ulepszenia do niego. Bronie myśliwskie spawnują się niby dobrze, ale już wojskowe typu AKM widziałem tylko w tym miejscu obok Krasno. Byłem poza tym kilka razy w Starym, bazie obok Kabanino i na lotnisku i nic.

Poza tym w Starym i na NWAF nic się nie respi w namiotach z jednym wejściem, ale za to w namiotach z dwoma jest pełno SKS, kamizelek i ammo do AK74 i AK-74U do których nie ma magazynków nigdzie.

Plus w Starym jest zawsze ciężarówka ( chyba że ktoś ją weźmie ) i nad Starym jest Heli Crash, w którym są tylko buty i Stanagi.

PLUS w policji jest pełno Raków i MP5, choć to powinno się tylko w heli crashach respić.

Przekopałem pełno serverów i nie sądzę by cokolwiek to zmieniało.

Nie da się grać wg. mnie. 

Macie jakieś rady?

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

1.RAKi i mp5 miały się respić w budynku policji.

2.Wprowadzili nową wersję persistance i zmienili wartości lootu na dane budynki co objawia się teraz dużą ilością dobrego lootu na posterunkach i w miejscach które ludzie omijają

Opublikowano

rak kozacka bron.

land_mil_guardhouse.jpg

Tutaj jest niezły wysyp itemów, jak chce jakiegoś ak74 podbijam do tego budynku, zawsze znajdę do ammo, a często również leżą kałachy. Jeśli chodzi o helicrashe to na wcześniejszej wersji nie było przy nich NIC, teraz spotkałem np. AUG'a i troszkę pocisków (nie magazynków) które leżały sobie. A tak jak wyżej, mp5 i raki mają się respić na komisariatach. Ogólnie jakoś nie ma sensu odwiedzać w tej chwili miejsc typowo militarnych jak tam military base pavlovo czy veresnik, nic tam nie ma. Na koniec dodam że w tym updacie ANI RAZU nie widziałem ubrań typu TTsKO oraz Gorka, ani razu mimo że często odwiedzam militarki.

............

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...