Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam pecha, czy nagle moje umiejętności zmalały?

Ardina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od tygodna sobie gram z kolegą duo rankedy. Mialem silver IV. Tak sobie gralismy i doszedlem do silver III 99 lp. Potem jeb, ciagle przegrywalismy, rzadko byl jakis win. I tak spadlem do silver IV. Normalnie przedtem większość wygrywaliśmy, a teraz wszystko przegrywamy. Co się stało?

Opublikowano

Stawiam diagnozę: granie na chama.

Powiedz mi czy Wy gracie duo bota?

Jeśli tak, może najwyższy czas coś zmienić? Zamienić się rolami, albo jak gracie na zmianę to ustatkować się na konkretnej roli?

Jeśli gracie to co jest dostępne, nie mówię tu o możliwości 3 osoby na mida bo on mi się należy (będąc kiedyś w silverze nie takie cyrki się zdarzały).

Ewentualność flejmu zamiast grania, za czym idzie cały team sobie ubliża (moim zdaniem podlega to asystowaniem drużynie przeciwnej xD).

Po TRZY, macie po prostu pecha, ja miałem taką akcje że z platyny III poleciałem do golda V w trzy dni.

A potem odrabiałem kilkanaście dni... Ale odrobiłem, więc nie załamuj się tylko graj a czas was zweryfikuje ;>

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

Generalnie staram się iść na jungle, ew. Mida, a kolegą topa lub ADC. Czasami idziemy duo bota kalista + Annie. Kolegą aktualnie ma s2, spadł z s1. Często u nas grają słabo, ale namtez czasem się zdarza jak każdemu zagrać górze j. Nie wiem jak jest z flamem, ale jeśli będę miał ochote przezwac od noobow to będę starał się powstrzymywać. Polecacie jakieś picki na duo jungle + top/ MID ?

Opublikowano

Ja grając z kumplem duo, zazwyczaj było to mid + jungle jak zabrano nam mida był top+jungle.

Lulu + Wukong = Tutaj była taka taktyka, że tym wukongiem szedł w 80% DMG dzięki mojemu ultowi w tfie mógł się kręcić wystarczająco długo by robić gry.

Yasuo + Diana w jungli = co gank po 6 lv był 100% kill ze względu na łatwy knock up. W late procentowało.

Orianna + Sejuani/Gragas = wombo combo

Ogólnie polecam grę Cho'gathem na topie. Jest to dosyć łatwa i silna postać, a zarazem pozwoliła mi wygrywać 80% gier.

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

Ale przecież silver4 = silver2, w obu przypadkach ludzie grają praktycznie tak samo to w czym problem?

Rozumiem jakbyś spadł kilkanaście dywizji, ale nie 2.

Opublikowano

Tez tak mam od zawsze... mam win streaka (wyrgywam 10 z rzedu easy gry) a potem przegrywam tak ze kazda linia ssie i ich jungler ciagle gankuje i Przegrywamy w 20min... to strasznie mnie wkurza ale tak juz jest, przynajmniej u mnie

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

wszystko co możesz wiedzieć - mmr

jeżeli przegrywasz, po prostu potrzebujesz spaść na niższy poziom :) 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Im większy stosunek W/L tym gorszych debili ci daje zebyś ich wycarrował i pokazał czy zasługujesz na dobre mmr :)

Opublikowano

Ja to mam gorzej przeważnie gram mida albo top po prostu lubie sam grać na lini nikt mi nie przeszkadza nie ma problemu nie flame ss robie itd przeważnie trafiam na debili na prawdę debile biorą na rankeda 1 postać którą będą grali no opór jest trafiłem do Bronz III i już nie gral 1 win 16 przegranych. jak bylem na midzie to jungler nie musial chodzic zawsze staty 5/1 coś takiego było. Byłem na midzie przegrałem bota. Byłem na bocie przegrałem mida i na zmiane itd. na Duo to samo było.Sorka za błędy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...