Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MultiClient Bez Bana ?

zaker100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie zastanawiam się czy da się jakoś bezpiecznie odpalić 2 konta na raz(MultiClient) ale tak żeby nie dostać bana.

Czy są jakieś programy dzięki którym mogę odpalić drugie NT z innego IP dzięki czemu uniknę bana na obu kontach.

Jeżeli jest jakiś poradnik do tego to proszę o linka. 

Za wszystkie odpowiedz dziękuje. I najbardziej pomocne nagrodzę + :P

2duxsn4.jpg

Opublikowano

Czyli normalnie można sobie zrobić drugie konto z nupem i wystawić sklep jednocześnie grając na swoim koncie i nie dostać za to bana.

Jeżeli to prawda to bardzo ci dziękuje. 

2duxsn4.jpg

Opublikowano

Czyli normalnie można sobie zrobić drugie konto z nupem i wystawić sklep jednocześnie grając na swoim koncie i nie dostać za to bana.

Ja tak gram już bardzo długo i bana nie dostałem :) znajomi też tak grają i bez bana jest :) więc możesz grać.

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Witam tak jak w temacie zastanawiam się czy da się jakoś bezpiecznie odpalić 2 konta na raz(MultiClient) ale tak żeby nie dostać bana.

Czy są jakieś programy dzięki którym mogę odpalić drugie NT z innego IP dzięki czemu uniknę bana na obu kontach.

Jeżeli jest jakiś poradnik do tego to proszę o linka. 

Za wszystkie odpowiedz dziękuje. I najbardziej pomocne nagrodzę + :P

Kiedyś pisałem do Supportu  o koncie itp itd  

i odpisali mi między innymi że oni  "Nie mają możliwości sprawdzania IP i nie mogą tego robić"

32984651300858722438.png

Opublikowano

Jeżeli koniecznie się boisz to możesz zrobić tak jak admini pozwalają (przynajmniej kiedyś pozwalali):

Tworzysz nowego użytkownika w systemie i na nim uruchamiasz NT

Tysiące lat wojen, ani jednego dnia pokoju,

pytam czy to skończy się.

Zegarek BB

Opublikowano

Nie wiem jak na PL, lecz na UK dostałem bana na 6 miesięcy za 1 "Multiaccount" a na drugi za "Bugusing", dają bany, ale nie wiem jak tutaj.

Opublikowano

Na pl musisz poczekać 2 lata zanim wgrają jakiś patch/aktualizacje, która będzie coś takiego sprawdzać. Jak na razie gram na multiklientach i nie zbanowali mnie już dosyć długo.

Opublikowano

Ja robiłem LoD na dwóch kontach na raz, nupek stał sobie a ja miałem z nim pt i expiłem go, i bana nie dostałem :P

Szukasz kogoś kto wykona grafikę, logo do drużyny esportowej? 

Napisz do mnie postaram się wykonać prace jak najlepiej.

Aktualnie nie mam czasu na wykonywanie grafik.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...