Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tymczasowa blokada na 21godzin

filipns4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim, pierwszego dnia promocji zakupiłem tę grę i wreszcie przyszła pora by swój skill z battlefielda przenieść do CSa, lecz mam duży problem, gdyż już drugi raz dostaje tymczasową blokadę na 21 godzin, tam jest napisane, że gratulujemy za osiągnięcia i czekaj aż serwery zaktualizują rangę. To jest dziwne ponieważ ja jeszcze nie mam rangi, muszę zagrać jeszcze 2 mecze by się ranga pojawiła, ale jak? Jak już drugi raz dostaje blokadę na 21godzin. Czy ktoś może mi to wyjaśnić?

pozdrawiam

Opublikowano

teraz sie zmieniło czasem daje już przy 7 wygranych czasem i 9 to jest zależne od tego czy wygrywasz oraz czy dobrze grasz, ale zawsze po 2 wygranych leci blokada. a ty nie dostaniesz lepszej rangi jak gold 4

76561198013232167.png

Opublikowano

Ja na drugim koncie ledwie tydzień temu po 10 winach dostałem orzelka, więc co ty z g4 tu wyjeżdżasz ;_;

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi, już wiem jak to mniej więcej wygląda. Cieszę się, że gdy już dostanę rangę to blokady znikną. Dzięki jeszcze raz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...