Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tera EU, serwer Killian, równowaga klas, Gunner, itd.

KING_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możecie mi napisać co się dzieje teraz na EU terze an serwerze Killian ? jak tam nowa klasa gunner i jak równowaga między klasami a zwłaszcza co z reaperem,bo jak grałem to był op mocno. Jak gildie stoją teraz ? Jaka jest najlepsza gildia polska pvp,czy opłaca się tam wracać ? Nie mówcie mi że NA lepsze i tam żebym zaczął grać,wiem że enmass jest lepszy ale ping 150 nie jest dla mnie. Dzięki z góry

// Możecie napisać też cos o sorcu,jak teraz stoi,czy dalej robi taki niesamowity dmg w 1v1 i mass pvp czy może dostał nerfa.

1370794519-U152587.png

Opublikowano

Raczej zmieniono tylko jego combo, dobry jest w PVP jak cie nie focusują. W PVE jest jednak taki.. średni. Źle wyczujesz "oneshot" bama i po tobie.

Gunner dostanie nerfa. Pierw był na KR, teraz zmienili go w patchu na NA i następne jest EU, więc sie szykować :v

Teraz ludzie bardziej nienawidzą gunnera niż reapera, bo spamuje tymi KD i laserami >.> reap też średni w PVE, PVP jest zbalansowany.

Ping nie wpływa na rozgrywkę na NA, nie jest odczuwalny (nie nakłaniam, broń Boże ^^)

_

Wiem, że Hooligans przeszli na NA, reszty idk

4gn9yu.jpg

tumblr |

Opublikowano

Ja już na samym początku odczuwałem tam różnice,bo na prawde jest ogromna miedzy 30 a 160.Widzę że Dark Legion się rozpadł w hoolsach byłem może przez 1 dzień,to nie dla mnie gildia. A co Goofy force ? 

Btw. Czytałem też że podobno MWA wpakowali do IS prawda to i jak sie mają ceny na rynku teraz do tego ?

1370794519-U152587.png

Opublikowano

Tak, to prawda. MWA można teraz kupić w IS co powoduje, że Tera Eu staje się coraz bardziej P2W. 

d3witchdoctor.jpg

Opublikowano

Echh ten gameforge :/ I tak nie planuje jakoś bardzo długiej przygody,to ma być tylko jako zabijacz czasu,dopóki nie wyjdzie Back Desert.

1370794519-U152587.png

Opublikowano

Ping nie jest bardzo odczuwalny więc bez problemu. Odnośnie serwerów niedawno zacząłem grę na Mount Tyrannas i widać trochę polskich gildii na LFG.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...