Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Santeria.pl

Pr3datorStudio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dyskusje prowadzi sie od 14 dni stania serwera

Nie działa strona,nie ma forum,nie ma tematu,na fp nie piszą,kase na sm wydali i nic nie ma...

79160594027661829163.png

Opublikowano

Dokładnie. Ludzie nie mają gdzie się wypowiedzieć.

Wypowiedzieć ale o czym... Pewnie o tym samym co przez najbliższe 5h że startu nie będzie,kiedy łatka albo jakieś memy Bardzo dobrze że zamknął temat bo ten spam nie miał sensu ten też zostanie zamknięty ponieważ dyskusję się tworzy 2 tyg po starcie serwera.

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Totalnie nieodpowiedzialna administracja, mimo to i tak jest duże zainteresowanie serwerem, nawet jeżeli ten start był przekładany dużo razy.

wjub1h.jpg

Opublikowano

Na ts wbili na kanał,pobanowali spamerów i znikneli XDD

Wiem, byłem. Azprime nawet nie raczył się odezwać, jedynie coś tam napisał i słuch po nim zaginął :D

Wypowiedzieć ale o czym... Pewnie o tym samym co przez najbliższe 5h że startu nie będzie,kiedy łatka albo jakieś memy Bardzo dobrze że zamknął temat bo ten spam nie miał sensu ten też zostanie zamknięty ponieważ dyskusję się tworzy 2 tyg po starcie serwera.

Trudno nie doczytałem regulaminu ^_^

Opublikowano

Dyskutujemy o serwerach które mają więcej niż 14 dni. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...