Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona o betach

xDilok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar stworzyć stronę o obstawianiu na csgolounge i tutaj mam do was pytanie czy taka strona zainteresowała by was(czy korzystali byście z niej)? Na stronę dodawane byłyby codziennie mecze klikając wybrany mecz dostawałbyś dokładną analizę mówiącą o kilku ostatnich meczach formie zawodników itp. Przy każdym z meczy byłaby także wyświetlane procenty mówiące o tym który team ma większą szansę na wygraną. Jeśli zagłosujesz na nie napisz mi czemu tak uważasz.

Tu 2 zdjątka mniej więcej opisujące wygląd strony:

Wygląd strony głównej:

post-1324698-0-14700500-1434380139_thumb.png

Wygląd strony na której jest opis meczu:

post-1324698-0-23663200-1434380140_thumb.png

Opublikowano

Witam mam zamiar stworzyć stronę o obstawianiu na csgolounge i tutaj mam do was pytanie czy taka strona zainteresowała by was(czy korzystali byście z niej)? Na stronę dodawane byłyby codziennie mecze klikając wybrany mecz dostawałbyś dokładną analizę mówiącą o kilku ostatnich meczach formie zawodników itp. Przy każdym z meczy byłaby także wyświetlane procenty mówiące o tym który team ma większą szansę na wygraną. Jeśli zagłosujesz na nie napisz mi czemu tak uważasz.

Tak, a skiny które ktoś obstawi zatrzymasz pewnie sobie dla siebie i w ch**a polecisz, nie pozdrawiam.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

nie. Jest mnóstwo serwisów do obstawiania w których można betować skinami lub normalnymi pieniędzmi i pełno takich,  które zawierają statystyki odnośnie drużyn i ostatnich rozegranych przez nich meczy. Ja osobiście przestałem liczyć, bo tego jest od groma. Z tego co się orientuję, to już nawet takie aplikację jak ostatnie rozegrane mecze itd pojawiają się pod androida.

Uważam, że w takich sytuacjach najlepiej korzystać z gotowych i sprawdzonych stron. Takich, które funkcjonują i działają. Powiedz mi kto by ten serwis prowadził i tak jak napisałeś dodawał te mecze? Jaką gwarancję Nam dajesz, że nie padłoby to po tygodniu? rozumiem, że są wakacje i jest mnóstwo pomysłów, ale nie tędy droga.

Przy każdym z meczy byłaby także wyświetlane procenty mówiące o tym który team ma większą szansę na wygraną.

niby jak to miałoby wyglądać? skąd te dane byłyby brane? z hltv, csgl? z głowy? bez sensu...

Witam mam zamiar stworzyć stronę o obstawianiu na csgolounge i tutaj mam do was pytanie czy taka strona zainteresowała by was(czy korzystali byście z niej)?

Ogólnie nie lubię takich tematów. Skoro masz pomysł i wizję, to czemu go nie opiszesz dokładniej w temacie. Tylko rzucisz nam hasło w stylu ,,co byście powiedzieli na serwis o obstawianiu na csgl". No z*********e, ale jak to będzie wyglądać? jak działać? mam tam betować czy oglądać analizy?

Opublikowano

Kolejny rzuca puste słowa na wiatr.

Zrób zarys tego, pokaż nam screeny..

Ogólnie na nie, bo to zbytnio nie ma sensu - jest pełno stron tego typu. 

niby jak to miałoby wyglądać? skąd te dane byłyby brane? z hltv, csgl? z głowy? bez sensu...

Zapewne obstawiano by skiny i obliczano by stosunek i przeliczano na procenty.

If u know what I mean. 

Opublikowano

Tak, a skiny które ktoś obstawi zatrzymasz pewnie sobie dla siebie i w ch**a polecisz, nie pozdrawiam.

Ta strona miałaby jedynie pomagać w obstawianiu to nie było by drugie csgolounge.

nie. Jest mnóstwo serwisów do obstawiania w których można betować skinami lub normalnymi pieniędzmi i pełno takich,  które zawierają statystyki odnośnie drużyn i ostatnich rozegranych przez nich meczy. Ja osobiście przestałem liczyć, bo tego jest od groma. Z tego co się orientuję, to już nawet takie aplikację jak ostatnie rozegrane mecze itd pojawiają się pod androida.

Uważam, że w takich sytuacjach najlepiej korzystać z gotowych i sprawdzonych stron. Takich, które funkcjonują i działają. Powiedz mi kto by ten serwis prowadził i tak jak napisałeś dodawał te mecze? Jaką gwarancję Nam dajesz, że nie padłoby to po tygodniu? rozumiem, że są wakacje i jest mnóstwo pomysłów, ale nie tędy droga.

Ogólnie nie lubię takich tematów. Skoro masz pomysł i wizję, to czemu go nie opiszesz dokładniej w temacie. Tylko rzucisz nam hasło w stylu ,,co byście powiedzieli na serwis o obstawianiu na csgl". No z*********e, ale jak to będzie wyglądać? jak działać? mam tam betować czy oglądać analizy?

Jeszcze dzisiaj postaram się pokazać wam jak to według mnie maiłoby wyglądać chodzi oczywiście o wygląd graficzny.

Kolejny rzuca puste słowa na wiatr.

Zrób zarys tego, pokaż nam screeny..

Ogólnie na nie, bo to zbytnio nie ma sensu - jest pełno stron tego typu. 

Zapewne obstawiano by skiny i obliczano by stosunek i przeliczano na procenty.

If u know what I mean. 

Sam znalazłem tylko takie strony na fb, jednak to nie jest forma wygodna dla wszystkich.

Nie. Już jest taka strona:

http://www.csgonuts.com/

Tak wiem że taka strona istnieje jednak jest ona po angielsku i z tego co wiem nie posiada dokładnych opisów meczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...