Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Call of Duty] Zestawy broni i perki /Deltoide

Deltoide

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano!

Na początku chciałbym z góry zaznaczyć że ten poradnik jest zrobiony przeze mnie, perki sam sobie miksowałem, osoby, które mają inne zdanie zapraszam do komentowania i przedstawienia swoich poglądów.

To będzie taki mały poradnik dla początkujących graczy CoD4, na temat zestawów broni, więc tak:

Slot 1:

Broń główna: M4 Carbine + Celownik Laserowy + Red Tiger
Broń dodatkowa: Golden Desert Eagle
Granat: Ogłuszający
Perk 1: Bandolier
Perk 2: Podwójne uderzenie
Perk 3: Głębokie uderzenie

Slot 2:

Broń główna: AK-47 + Brak dodatku, bądź tłumik + Golden
Perk 2: Podwójne uderzenie

Slot 3:

Broń główna: MP5 + Tłumik + Red Tiger
Perk 2: Zakucanie UAV
Perk 3: Martwa cisza

Slot 4:

Broń główna: RPD + Uchwyt + Red Tiger
Perk 1: RPG-7 x 2
Perk 2: Kieszonkostwo

Slot 5:

Broń główna: M40A3 + Brak dodatu + Red Tiger
Perk 1: Claymore x 2
Perk 2: Zakłucanie UAV
Perk 3: Płuca jak miechy

Już tłumacze dlaczego:

Slot pierwszy został tak ustawiony, ponieważ połączenie M4 Carbine z szybkostrzelnością i większą prędkością do miazga.

Slot drugi został ustawiony z myślą o tym samym co z M4 Carbine, czyli dmg i szybkostrzelność, brak dodatku ze wzglęgu że do AK-47 nie potrzbujemy zbędnych "ograniczeń".

Slot trzeci został ustawiony z myślą o byciu cichym i niezauważalnym, z tłumikiem jesteśmy niewidowczni i możemy spokojnie działać.

Slot czwarty został ustany na podstawie typowego czołgu. RPD to moc, z kieszonkostwem i głębokim (na dodatek RPG x 2) jest kosiara, typowy niszczyciel.

Slot piąty i ostatni. Zrobiłem go bo M40A3 jest najlepszą snajperką. Z tymi perkami możemy spokojnie się gdzieś ustawić i postawić Claymorki i snajpić.

Dziękuję i pozdrawiam.

Opublikowano

Ja bym zamienił slot 4 na:

Ak-74u

Perk 1- Bandolier

Perk 2- Podwójne uderzenie/Kieszonkowstwo

Perk 3- Głębokie uderzenie

Jest dobry na duże serwery jak np Crash kiedy się nie kampisz, ale jak kto woli :D

Opublikowano

Ja bym zamienił slot 4 na:

Ak-74u

Perk 1- Bandolier

Perk 2- Podwójne uderzenie/Kieszonkowstwo

Perk 3- Głębokie uderzenie

Jest dobry na duże serwery jak np Crash kiedy się nie kampisz, ale jak kto woli :D

Ja gram tylko na Team Deadmatchu i Hardcorze (Na tych głównych serwerach Amerykańskich). Tam jest zawsze dużo graczy. I na takich mapkach jak Killhause to moje RPD to kosiara, nawet bez kampienia, ale te AK-47u też jest ok.

Opublikowano

Ból jest taki że Cod 4 już upadło wieki temu :c Smutno że PB już nie wspiera tej gry bo grałem od początku ^^ teraz to tylko same cheaty ;/ 
+ Fajny Poradnik ;)

1310498106-U124646.png
Opublikowano

Ja gram tylko na Team Deadmatchu i Hardcorze (Na tych głównych serwerach Amerykańskich). Tam jest zawsze dużo graczy. I na takich mapkach jak Killhause to moje RPD to kosiara, nawet bez kampienia, ale te AK-47u też jest ok.

Czyli kierujesz to do TDMowców powinieneś to uwzględnić na początku.Jestem wieloletnim graczem tej części i gram clan wary i te perki były by bezużyteczne np w broni MP5 którą opisałeś jest to SMG czyli broń przeznaczona do rushu perki które powinny tam być to ekstremalna kondycja,JAMMER albo double tap,3x frag grenade.

Jest to tylko moje zdanie które w moim przypadku sprawdza się w 100%

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Piszesz poradniki a nawet nie wiesz jak się broń nazywa :)

Podpowiem ci... AK-74u a nie 47u :>

1359121200-U261555.png

• Aive zmienił(a) tytuł na [Call of Duty] Zestawy broni i perki /Deltoide

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...