Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA] SANTERIA.PL ! Co tu się wyprawia?

Fringe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Halo, Halo ? 

co tutaj się wyprawia?

Zero infromacji od administracji, mimo że Asprajm (kip kalm) siedzi z nami na ts'ie, ale woli banować ludzi i się nie odzywać?

Do kiedy mamy być kip kalm i nie wiadomo o co kaman? 

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Dramat k***a, gowno mnie ten serwer obchodzi jak i wasze płacze wiec won z takimi tematami bo nie ręcze za siebie, macie oficjalne forum serwera to tam idzta płakać, ile mozna do cholery.

I te wasze memy to juz nawet nie śmieszne są.

jbzoKz9.png

Opublikowano

Hajs sie zgdza "30 % wiecej sm przed startem" to teraz mają wyjebane troche zarobili z tego ze zrobili głupią prezke strona stała i reje było otwarte a tak naprawde to c**j wie czy wgl było coś takiego jak "santeria" hahaha ja też umiem str zrobić i kasować ludzi...
Ale to im tak łatwo nie pójdzie jak sprawa pójdzie na policje :) 

Opublikowano

po cholere takie bezsensowne tematy?

a jak myślisz, ? gdzie mogą gracze cokolwiek napisać ?

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Dramat k***a, gowno mnie ten serwer obchodzi jak i wasze płacze wiec won z takimi tematami bo nie ręcze za siebie, macie oficjalne forum serwera to tam idzta płakać, ile mozna do cholery.

Zmartiwe Cię nie działa strona ani forum na FP nic nie napiszemy i nie zapytamy takze nie ma gdzie ich złapać :)

Opublikowano

Nie? Nie działa forum,nie działa strona,nie ma tematu na mpcforum a na tsie banuje i nic nie mówi ;)

Serwer totalne dno

79160594027661829163.png

Opublikowano

Byłoby mi bardzo miło gdyby chodziło <3

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

I po co kolejne takie tematy ? Wystartują to wystartują.

@eSejusiek

"Wystartuje to wystartuje"

Ale k***a patrz ile osób wjebało w isa ...

Jak by wiedzieli że tak bedą odpierdalać to by k***a ani grosza nie dostali ... a teraz co ?!

Oni wjebali w gre której nawet nie było , nie ma  i nie będzie !

GNOJE JEBANE ...

Opublikowano

Koleżanko, tutaj jest opcja na tym forum w dziale metina - Dyskusja, więc nie łamie to żadnego punktu związanego z regulaminem. Ochłoń. ;- )

Opublikowano

Jezeli chcieli zrobic walek to im sie udalo, szkoda tych co wydali wieksze pieniadze.
Lecz ciagle zyje jeszcze nadzieja ze cos z tego bedzie.

Opublikowano

Dyskutujemy na temat serwerów które mają przynajmniej 14 dni. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...