Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem przy minimalizowaniu gry !

kura14005

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dość dziwny problem mianowicie gdy minimalizuje CS'a mam czarny ekran niby gdy klikam coś alt delete czy myszką coś to działa tyle,że jest cały czas czarny ekran jest to strasznie denerwujące np.Gdy gram MM'a minimalizuje CS'a żeby dać "Micro" na kanale mam czarny ekran i muszę resetować komputer.Nie dzieje się to zawsze,posiadam Windows'a 8 :/

Jakieś pomysły ? Dodam dzieję się to tylko w tej grze żadnej innej (Testowałem nie raz w BF'ie Fifie Docie Lol'u i na paru innych grach)

Reinstalowałem grę,spójność robiona itp.

Opublikowano

Masz może coś w tle włączonego, na co komputer mógł by zwracać uwagę?­

Co mogę mieć,komputer brata który wyjechał na wakacje do USA pracować mam tylko 5 Gier (nie w tle) Avast TS Steelseries Engine Steam SreenShu(w tle) i tyle.Tylko w cs'ie problem jest ;/ nie zawsze co też jest dziwne

magia w8

Co masz do tego systemu ? Nie rozumiem takich ludzi,jakoś dobrze mi się na nim pracuje wszystko śmiga idealnie wszystkie gry odpalają 0 crashy itp.Moim zdaniem coś nie tak jest z grą :)

Opublikowano

Nie wiem za co dostałem warna ale dobra... Tak jak up zobacz w wideo. Wogóle po co minimalizujesz? Wyjdź z ts3 jeżeli coś ludzie chcą albo zrob kanal ze nie przeszkadzac. A jesli chodzi o aktywacje mikro to sobie zbinduj na np. *

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...